""
""

Novi Zeland na Ožijeovoj listi želja

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.07.16. | 15:56

Vođa VRC reli karavana, Sebastijan Ožije zalaže se za vraćanje Novog Zelanda u kaledar takmičenja makar se ovaj reli vozio i na svake dve godine

Ljuta VRC zmija, Sebastijan Ožije izrazio je želju da se na Novi Zeland ponovo vrati u kalendar takmičenja, makar se vozio na smenu sa Australijom. Vozač Folksvagena poznat je po tome što voli da se trka u obe zemlje, a Novi Zeland mu kako sam kaže posebno odgovara zbog konfiguracije mogućih itinerera.
„Oba relija su jako lepa, to je sigurno. Možda bi moglo nešto da se napravi, poput naizmeničnog organizovanja takmičenja kakvo smo imali pre par godina. Nisam samo ja takvog mišljenja, mnogi vozači vole da voze na Novom Zelandu i u Australiji, gde je takođe lep reli“, rekao je vodeći u generalnom plasmanu VRC relija, Sebastijan Ožije.

Izabrane vesti

Francuz je 2010. zauzeo drugo mesto na Novom Zelandu kao juniorski takmičar kada je vozio za Sitroen. To je bio njegov treći podijum za samo dve godine koliko se do tada takmičio u VRC konkurenciji.

Poput Ožijea, i Hajden Padon, vozač Hjundaija takođe se zalagao da se VRC vrati na Novi Zeland. Ožije međutim tvrdi, kako je Padonov istup u vezi sa ovom idejom potpuno spontan, i kako nije bilo nikakvog dogovora da se zajedno upuste u ovu priču.

(FOTO: Action Images)


tagovi

VRCSebastijan OžijeHajden Padon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara