""
""

Novosađani posle poraza od Napretka grme na sudije: Kome smeta Vojvodina?

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.04.15. | 20:36

"Ovo je sramota zbog dece koja igraju fudbal i publike koja dolazi na stadion. Moram da postavim pitanje - Dokle više", zapitao se predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović

Fudbaleri Vojvodine izgubili su, prvi put u istoriji, na svom terenu od Napretka, a kao glavne krivce za to predsednik Lala Zoran Šćepanović i trener Zlatomir Zagorčić označili su sudije.

Izabrane vesti

Jedini pogodak na utakmici postigao je Marko Gobeljić u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. Vojvodina je u nastavku meča napadala, ali je Napredak manje-više bez problema odoleo.
“Suđenje je bilo kriminalno, prava antipropaganda srpskog fudbala. Pitam se kome smeta Vojvodina. Ovo je sramota zbog dece koja igraju fudbal i publike koja dolazi na stadion. Moram da postavim pitanje - Dokle više? Mi ćutimo, ne podnosimo prijave, a i dalje traje kradja uperena protiv Vojvodine“, rekao je iznervirani Šćepanović posle utakmica na stadionu Karađorđe.

Trener domaćina Zagorčić nije bio previše raspoložen za priču sa novinarima.
“Suđenje je bilo loše. Čestitam igračima na zalaganju. Danas je presudila jedna greška. I dalje verujem u naše mlade igrače“, poručio je Zagorčić.

Trener gostiju iz Kruševca Slavko Matić ocenio je da bi pobedu u Novom Sadu mogla da bude ključna u nastavku borbe za opstanak u Superligi.
“Znali smo da nas očekuje teška utakmica. Vojvodina ima dobre mlade igrače. Konačno smo pobedili, igračo su dali maksimum. Ovo je veoma značajna pobeda za opstanak u ligi“, rekao je Matić.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Zoran ŠćepanovićZlatomir ZagorčićFK VojvodinaSuperligaSrbijaNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara