"Veljko Paunović"
"Veljko Paunović"

“Nož, žica, Srebrenica”, prekinulo igru dečaka koji su se rodili posle rata?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.03.14. | 17:46

Portal MONDO prenosi da je prijateljski susret u Modriči prevremeno okončan zbog šovinističkih ispada dela publike

Veljko PaunovićOd ratova u bivšoj Jugoslaviji prošlo je 19 godina, više od onoliko koliko imaju najstariji članovi mlađih omladinskih reprezentacija Srbije i BiH (igrači rođeni 1996. i posle). Međutim, taj podatak nije zasmetao delu publike na stadionu "Dr Milan Jelić", koji je, kako prenosi portal MONDO, skandiranjem "Nož, žica, Srebrenica" prekinuo susret U-19 selekcija dve zemlje.

Prvobitno, igra je zaustavljena na par minuta, pošto je sudija Elvis Mujović iz Banovića zbog verbalnih uvreda isključio defanzivca OFK Beograda Milana Gajića. Reakcija je odmah stigla sa tribinama u vidu povika: "Ubij Turčina" i "Nož, žica, Srebrenica".

Izabrane vesti

Zbilo se u to u 35. minutu, a pošto se u istom ritmu nastavilo i u drugom poluvremenu Mujović je, kako dalje navodi Mondo, posle nešto više od sat igre (rezultat 0:0) odlučio da i definitivno igrače pošalje u svlačionicu.

Inače, izabranici Veljka Paunovića i njihovi vršnjaci iz BiH trebalo je da sutra u Gradačcu odigraju još jedan meč, ali je sada pitanje da li će do toga doći.

Da istaknemo - deca od 18 godina, prijateljski susret... To stvarno nije mesto za ovakve ispade.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Srbija U19Srbijareprezentativni fudbalModričaBiH U-19BiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara