"Meme plačućeg Džordana sa frizurom Donalda Trampa"
"Meme plačućeg Džordana sa frizurom Donalda Trampa"

Obama isprozivao "njegovo leteće veličanstvo" (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.11.16. | 13:39

Odlazeći predsednik SAD našalio se na račun Majkla Džordana na dodeli priznanja u Beloj kući

Meme plačućeg Džordana sa frizurom Donalda TrampaSvake godine Bela kuća dodeljuje Predsedničku medalju slobode što je najviša nagrada koj jedan civil može da ponese, a uručuje je "glavom i bradom" sam predsednik.

Ove godine prestižni nagradu je dobila 21 ličnost iz raznih sfera života, kao što su pevači Brus Springstin i Dajana Ros, komičarka Elen de Dženeris, glumci Robert de Niro, Robert Redford i Tom Henks, Bil i Melinda Gejts itd. A među odabranima našla su se i dvojica košarkaških legendi, Majkl Džordan i Karim Abdul Džabar.

Izabrane vesti

Barak Obama, poznat po dobrom smislu za humor, veliki je navijač Čikago Bulsa, te nije izdržao da se ne našali na račun "njegovog letećeg veličansta", kada je u Beloj kući predstavljao novu generaciju dobitnika Predsedničke medalje časti "Uvek volim kada sam domaćin ovom događaju., a ovo je posebno impresivna klasa. Imamo naučnike, inovatore, umetnike, sportiste, poznate glumce, kao što je ovaj lik iz "Spejs džema...", na šta su se svi u sali, pa i sam Džordan nasmejali.

Ali prvi čovek SAD nije se tu zaustavio, već je hvaleći legendu košarke, sada vlasnika Šarlot Bobketsa rekao da on "nije samo logo, niti je samo internet meme", aludirajući na čuveni znak Air Jordan sportske kolekcije, ali i veoma popularni internet meme (informacija koja se ponavlja, replicira) "plačući Džordan".

Naravno, Majkl Džordan je sa širokim osmehom prihvatio šalu odlazećeg predsednika.

 

(foto: Action Images)


tagovi

NBA ligaMajkl DžordanBarak Obama

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara