""
""

Obezbedio se na vreme: Još šest ugovora u Partizanu

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.02.16. | 13:43

Crno-beli bili aktivni ove zime

Partizan je ove zime doveo četvoricu novajlija (Marka Jovanovića, Bojana Šaranova, Evertona Luiza i Sedrika Goguu), priključio prvom timu Nemanju Mihajlovića (Teleoptik), produžio ugovore sa Ivanom Bandalovskim, Miroslavom Bogosavcem i Dušanom Vlahovićem, u profesionalce promovisao Veljka Birmančevića i Jovana Nišića i još više se oslonio na mlade.

Kako je na potvrdio na zvaničnom sajtu, klub iz Humske 1 je tokom zime potpisao još šest ugovora. Reč je o stipendistima, igračima amaterima, koji bi u bliskoj budućnosti trebalo da budu priključeni prvom timu, ali je zbog njihovih godina odlučeno da se još malo razvijaju u mlađim uzrasnim kategorijama.

Izabrane vesti

Stipendijske ugovore sa crno-belima potpisali su: Adnan Islamović, Zlatan Šehović, Savo Arambašić, Bojan Balaž (na tri godine), odnosno Marko Živanović i Nemanja Perić (na po jednu).

U izveštaju o bilansu januarskog prelaznog roka, Partizan je objasnio da su na ustupanje u druge klubove otišli profesionalci: Nemanja Petrović (Makabi, Netanja), Nemanja Glavčić, Jovan Nišić, Miloš Perišić, Stefan Grbović, Jovan Čeđenović, Jovan Trnić (Teleoptik) i Nemanja Stanimirović (ČSK Čelarevo), dok su Marko Golubović i Nikola Milenković prosleđeni u filijalu na dvojnu registraciju. To znači da u svakom trenutku mogu da se vrate u prvi tim.

Posebnu pažnju izveštaja privlači lista fudalera koji su tokom zime napustili klub. Za svih 12 je navedeno da su sporazumno raskinuli ugovore. Čak i Ivan Šaponjić, Nikola Ninković i Petar Grbić, od čijih je transfera Partizan zaradio malo više od 2.000.000 evra.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zlatan ŠehovićSuperligastipendijski ugovorSrbijaSavo ArambašićFK PartizanNemanja PerićMarko ŽivanovićBojan BalažAdnan Islamović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara