"Slavlje posle Giginog gola"
"Slavlje posle Giginog gola"

Očajno loš Voždovac: Sinđić častio OFK penalom u 93. minutu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.09.14. | 17:00

Neshvatljiv potez veziste Zmajeve koštao goste prvog boda u sezoni

Slavlje posle Giginog golaLoš, gori, Voždovac! Ekipa Zorana Milinkovića pretrpela je i šesti poraz u sezoni, pošto je Uroš Sinđić skrivio penal u drugom minutu sudijske nadoknade i OFK Beogradu prokrčio put do minimalca od 1:0 u šestom kolu Superlige.

Istina, Romantičari su i zaslužili pobedu, pošto su veći deo meča proveli na nekih 20 do 30 metara od protivničkog gola. Ali, tu su se uglavnom i završavali svi napadi domaćina kojima je nedostajao završni pas. Pravih prilika zato i nije bilo, mada ćemo pamtiti slalom Marka Jankovića, koji je nanizao petoricu čuvara pre no što je slabo šutirao ka Darku Božoviću.

Izabrane vesti

Na drugoj strani, Voždovac skoro pa potpuno bezopasan uprkos debiju potpuno odsečenog Obiore Odite. A opet, Zmajevi su mogli i do pobede, pošto su domaći u 87. minutu potpuno zaboravili na Stefana Babovića, ali je on sa nekih sedam metara, dosta iskosa, pogodio samo spoljni deo mreže.

I onda – kazna. Slobodan udarac na nekih 19 metara od gola Voždovca izveo je crnogorski napadač Ivan Giga Vuković, a Sinđić je podigao ruke iznad glave i skrivio penal. Potpuno nerazuman potez veziste Voždovca.

Vuković je preuzeo odgovornost, sa bele tačke snažno šutirao posred gola, Božović je krenuo na svoju desnu stranu... Treća pobeda Romantičara u poslednja četiri kola. Već pet utakmica OFK je bez poraza. Voždovac od starta sezone ređa samo neuspehe.
"Čestitke OFK Beogradu na pobedi. Pokušali smo da odigramo strpljivo, ali kada smo imali dve dobre prilike - propustili smo ih. Utakmicu je na kraju odlučio jedan sumnjiv penal u nadoknadi. Svi znamo ko drži stvari u našem fudbalu i kako stoje stvari", nezadovoljan je bio Milinković, iako se čini da u odluci sudije Vlada Glođovića nije bilo ničeg spornog.

Dejan Đurđević, šef struke OFK Beograda, logično dobro raspolažen.
"Veliko zadovoljstvo. Nastavili smo niz dobrih utakmica. Svaka čast momcima. Mi smo bili ti koji su vukli konce, imali smo dosta šansi, na sreću nas, a nesreću gostiju, stigao je i taj gol".

OFK BEOGRAD – VOŽDOVAC 1:0 (0:0)
/Vuković 90+3pen/

Stadion: Omladinski;
Sudija: Vlado Glođović;

OFK Beograd: Čupić – Vasilić, Obradović, Vasilijević (od 62’ Savić), Antonov – Gajić, Zdjelar – Jovanović, Paločević (od 46’ Janković), Dražić (od 76’ Ješić) – Vuković;

Voždovac: Božović – Petrović, Nikolić, Mihajlov, Zlatković – Pavlović, Sinđić – Beljić (od 70’ Adamović), Babović, Škerjanc – Odita (od 93’ Injac).

SUPERLIGA, šesto kolo:

OFK Beograd – Voždovac 1:0 (0:0)
/Vuković 90+3pen/

16.00: Jagodina – Napredak 
16.00:  Radnički Niš – Rad
16.00: Mladost Lučani – Borac Čačak
18.00: Crvena zvezda – Novi Pazar
19.00: Čukarički  - Donji Srem
19.00: Vojvodina – Spartak

Nedelja:
16.00: Radnički 1923 - Partizan

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Ivan Giga VukovićOFK BeogradSrbijaSuperligaUroš Sinđićfk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara