""
""

OCENE: Kljajić je još zelen, a Fabrisio i Balažic očajni! Koliko je duela dobio Jevtović?

Vreme čitanja: 3min | čet. 05.11.15. | 23:24

Saša Lukić imao nekoliko minijatura, Grbić solidan, Oumaru konkretan, Stevanović nevidljiv

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Bilbaa)

Izabrane vesti

FILIP KLJAJIĆ 5 - Debi na evropskoj sceni pamtiće po porazu, očajnim učinkom kolega iz odbrane, ali i svojim nesigurnim reakcijama. Jednom istrčao 30 metara, čak i udario Adurica, rizikujući žuti karton. Kod slobodnog udarca Benjata loše postavio živi zid, a nije se ni bacio na tu loptu. Još je "zelen".

MIROSLAV VULIĆEVIĆ 5 - Dozvolio da mu se Aduric prišunja iza leđa i stvori zicer kod drugog gola, imao još nekoliko propusta u postavljanju, ali se za njih delimično iskupio asistencijom Oumaru u 17. minutu. Navikao je javnost na daleko bolje partije.

GREGOR BALAŽIC 5 - Dok se nije povredio bio je ubedljivo najlošiji igrač Partizana. Direktan krivac za prvi gol. Nesiguran. Odsutan. Dozvolio je Aricu Aduricu da ga vrti oko malog prsta.

FABRISIO DORNELAS 5 - Kako je počeo činilo se da bi mogao da odigra kao u Augzburgu, ali tih prvih deset minuta predstavljalo je optičku varku. Slab u skoku, očajan na zemlji. Njegova je sreća što Drulović nema s kim da ga rotira.

ALEKSANDAR SUBIĆ 5 - NIje bio toliko loš poput kolega iz štoperske linije, ali je delovao nemoćno u situacijama kad se na njega zatrčavao Injaki Vilijams. Izostali su i prodori, kamoli centaršutevi po kojima se preporučio Grobarima.

MARKO JEVTOVIĆ 5 - Opet je Partizan izgubio bitku na sredini terena, između ostalog i zbog alibi igre fudbalera koji bi trebalo da bude "čistač". Valjalo bi izbrojati koliko je duela dobio.

SAŠA LUKIĆ 6 - Uz Stefana Babovića jedini crno-beli koji je bio spreman da preuzme odgovornost i započne napade. Smislene. Nekoliko puta je tako okrenuo San Hozea da su radio reporteri u novinarskoj loži bili impresionirani.

PETAR GRBIĆ 6 - U prvom poluvremenu, dok se Partizan nešto i držao, sve što je napravio išlo je po desnoj strani, gde je delovao brzonogi Crnogorac. U drugom delu nije bio ni izbliza opasan, ali je uspevao da namuči odbranu domaćina.

STEFAN BABOVIĆ 6 - Što se tiče igre u polju, kapiten Partizana je zaista delovao za koplje iznad svojih kolega. Umeo je da sačuva loptu, odloži je na stranu, smiri tempo, ali je utisak da večeras nije imao s kim da igra

ALEN STEVANOVIĆ 5 - Nevidljiv. Trebalo je da kao krilni fudbaler iskoristi brzinu i driblin, ali se nekoliko puta zakucao u defanzivce Bilbaa, da više nije ni pokušavao.

ABUBAKAR OUMARU 6,5 - Uz Stefana Babovića jedini konkretan. Dao je gol, pokazao mirnoću i eleganciju, imao je još nekoliko opasnih napada, ali ostaje enigma zašto je zamenjen. Jedino ako se požalio na povredu...

TRENER LJUBINKO DRULOVIĆ 5 - Izveo je tim bez klasičnog napadača, mada teško da bi bilo bolje da je počeo sa Božinovim ili Šaponjićem. Delovao je kao da njegova ekipa nema plana, nikakvu smislenu akciju da ponudi. Opravdanje donekle može da pronađe u izostanku povređenih igrača, ali bi morao da se zapita da li su štoper Partizana vredni ostanka u klubu.

IZMENE

LAZAR ĆIRKOVIĆ (od 27. minuta) 5 - Nesigurno, neoprezno, nedovoljno u svakom smislu. Napravio faul iz kojeg je Benjat nokautirao Partizan. Grešio je u postavci, pasu, nije korisito visinu da dominira u skoku.

IVAN ŠAPONJIĆ (od 46. minuta) 5 - Poput Stevanovića i mladi špic je bio nevidljiv. Bezopasan. Iz tog očaja sve što je uradio jeste žuti karton posle brutalnog starta nad Laportom. Umalo da to bude crveni, ne bismo se začudili.

NIKOLA NINKOVIĆ (od 73. minuta) 5 - Nije uspeo bilo šta da promeni, niti se videla promena u igri Partizana kad je uša.

(FOTO: Action images)


tagovi

Stefan BabovićSrbijaSaša LukićPetar GrbićFK PartizanNikola NinkovićMiroslav VulićevićMarko JevtovićLjubinko DrulovićLiga EvropeLazar ĆirkovićIvan ŠaponjićGregor BalažicFilip KljajićFabrisio Silva DornelasAlen StevanovićAleksandar SubićAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara