""
""

Ode Damnjanović u srpsku koloniju! I to za procente

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.02.17. | 08:24

Dojučerašnji vezista Partizana ima novi klub

Uroš Damnjanović nije više član Partizana, već karijeru nastavlja u Slovanu iz Bratislave. Baš kao što smo i najavili, on je odlučio da karijeru nastavi u redovima slovačkog velikana, a tamo ga čeka srpska kolonija vođena trenerom Ivanom Vukomanovićem, potom i fudbaleri Aleksandar Čavrić, Milan Rundić, Boris Sekulić i Vukan Savićević.

Izabrane vesti

Stigla sjajna ponuda za Uroša Damnjanovića

Povremeni mladi reprezentativac Srbije se, kako javlja Sportski žurnal, oprostio od saigrača u Humskoj 1, pošto je sa Parnim valjkom raskinuo saradnju. To znači da Partizanu neće pripasti nikakvo obeštećenje, već samo procenti od naredne prodaje. 

Interesantno, postavlja se pitanje da li će Damnjanović uopšte biti u prilici da igra za Slovan, pošto klubovi u tamošnjem prvenstvu smeju da imaju tek trojicu igrača van Evropske unije. Zbog toga bi Damnjanović čak mogao i na pozajmicu, do narednog leta. 

Damnjanović je sa Partizanom potpisao profesionalni ugovor leta 2015. godine, nakon čega je odigrao solidnu sezonu u redovima Sinđelića, kao pozajmljen igrač. Upravo iz tog razloga ponovo je zadužio opremu u Humskoj, ali je prošle jeseni odigrao samo jedan meč i to u kupu protiv Žarkova. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK PartizanSlovan BratislavaSrbijaSuperligaUroš Damnjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara