"Đanfranko Zola sa gostima"
"Đanfranko Zola sa gostima"

Ode Zola u poslastičare...

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.11.15. | 17:10

“Specijalitet nam je sladoled, ali spremamo i kafu, toplu čokoladu, keks, od svega po malo", hvali se novopečeni kafedžija

Đanfranko Zola sa gostima

Legenda Čelsija Đanfranko Zola otvorio je poslastičarnicu u Brumliju, južnom delu Londona, a da posao krene glatko pomogli su mu i nekadašnji saigrači iz tabora Plavaca: Denis Vajs i Roberto Di Mateo, kao i prijatelj Andrej Ševčenko.

Izabrane vesti

Italijanski napadač, koji je sa ogromnim uspehom čak sedam sezona nosio dres tima sa Stamford Bridža odlučio je da otvori tipičnu bolonjsku poslastičarnicu u Londonu, kako bi sa Ostrvljanima podelio strast prema sladoledu.

Koncept specijalnih poslastičarnica koji potiče iz Bolonje, italijanskog grada poznatog po srednjevekovnoj arhitekturi, ali i strasti prema ukusnoj hrani, pogotovo sladoledu, stigao je u London zahvaljujući Zoli koji je vlasnik velikog lanca poslastičarnica. 

Uz tradicionalne ukuse sladoleda, ova poslastičarnica nudi posetiocima i autentičnu italijansku kafu espreso, kapućino…
“Specijalitet nam je sladoled, ali spremamo i kafu, toplu čokoladu, keks, od svega po malo. Nisam sam u tome, jedan sam od vlasnika ovog brenda. Smučilo mi se da svaki put putujem u Bolonju kako bih pojeo dobar sladoled, pa sam odlučio da i u Londonu, u koji često dolazim sa potodicom, otvorim poslastičarnicu”, otkrio je Đanfranko Zola.

Nekadašnji menadžer Vest Hema i Votforda pričao je mi o problemima svog Čelsija.
“Nije dobro ove sezone nikako. Neprijatno sam iznenađen jer sam očekivao da ove sezone budemo na istom nivou kao prošle. Iznenađenje mi je da vidim da se Čelsi muči, mislio sam da će opet biti bez konkurencije”, zaključio je Zola.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Twitter) 


tagovi

Roberto Di MateoĐanfranko ZolaDenis VajsČelsiAndrej Ševčenko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara