"Odita"
"Odita"

Odita postaje Lučanac! Na meti još dva pojačanja...

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.06.16. | 09:00

U Mladost se vraća i Vladimir Radivojević koji pamti treniranje u ponoćnim satima kod trenera Nenada Milovanovića

OditaNapadač Voždovca Obijora Odita obavio je već razgovore sa šefom struke Mladosti iz Lučana Nenadom Milovanovićem i trebalo bi da postane treće pojačanje tog kluba ovog leta, prenosi Sportski žurnal.

Odita ima 33 godine i u karijeri je između ostalog nastupao za Javor, Partizan, Vesterlo, Tijanđin...Prošle godine postigao je šest golova na 32 meča.

Izabrane vesti

Ipak, prelazni rok Lučanaca tu niti počinje niti se završava. Mladost je već dovela Ivana Miloševića iz Uzbekistana i Aleksandra Pejovića doskorašnjeg vezistu OFK Beograda.

Takođe, u Mladost bi trebalo da se vrati i Vladimir Radivojević, ofanzivni vezista Novog Pazara. Zanimljivo je da Radivojević svojevremeno zbog sukoba sa trenerom Nenadom Milovanovićem (koji je i sada šef struke) trenirao u ponoćnim satima na stadionu Mladosti.

Dres Lučanaca uskoro bi mogao da zaduži i Užičanin Uroš Sinđić koji je svojevremeno branio dve godine za Mladost. U karijeri je branio još za Panseraikos, Slobodu, OFK Beograd, Donji Srem.

Sudeći prema ovim dešavanjima na početku leta, Mladost iz Lučana bi sledeće sezone mogla da ima dosta jači tim nego što je to bio slučaj ove kada je tim iz Zapadne Srbije zauzeo 11. mesto u regularnom delu sezone.

(FOTO: MN Press)


tagovi

fk voždovacVladimir RadivojevićSuperligaSrbijaObiora OditaNovi PazarMladost Lučaniletnji prelazni rok 2016Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara