"Obiora Odita"
"Obiora Odita"

Odita utišao Surdulicu, Voždovac prekinuo post

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.08.15. | 18:51

Radnik je prvi stigao do gola, ali je na kraju morao da čestita boljem – 1:3

Obiora OditaKraj jednomesečnog posta Voždovca. Zmajevi su se gostili u Surdulici pošto su uspeli da posle inicijalnog šoka ostanu smirene glave i bace Radnik na kolena – 1:3, iako su domaći mnogo bolje počeli utakmicu.

Ta uvodna inicijativa je uostalom rezultovala pogotkom Lazara Arsića za 1:0, ali su već negde posle pola sata igre Surduličani ostali bez daha. Gosti iz Beograda su to umeli da iskoriste. Marko Adamović je još pre odlaska na pauzu izjednačio rezultat i Zmajevima doneo psihološku prednost da bi u nastavku na scenu stupio iskusni Obiora Odita.

Izabrane vesti

Prvenac u sezoni 32-godišnji napadač iz Nigerije je postigao sa penala koji je skrivio Miloš Milovanović, da bi samo šest minuta kasnije na centaršut Nikole Beljića i definitivno otklonio sumnje o krajnjem ishodu meča, pa je Voždovac stigao do prve pobede još od starta sezone i susreta sa Radom na Banjice.

Time je takođe pobegao sa deobe pretposlednjeg mesta na tabeli na kome je do sada bio kvartet u kojem su i dalje upravo Radnik, ali i Spartak i OFK Beograd, doduše sa utakmicom manje. Što se tiče Radnika nije samo gubitak bodova ono što boli. Možda još više od toga domaće navijače verovatno boli utisak da Surduličani ove sezone nisu odigrali goru utakmicu kod kuće.

Superliga, osmo kolo:

Petak:

Jagodina – Borac 0:0

Subota:

Radnik Surdulica – Voždovac 1:3 (1:1)
/Arsić 21 - Adamović 40, Odita 63pen, 69/

19.00 Partizan – OFK Beograd
19.00 Novi Pazar – Rad
20.00 Javor Ivanjica – Radnički Niš

Nedelja:

17.00: Spartak Subotica – Vojvodina
19.00: Metalac GM – Čukarički
19.00: Mladost Lučani – Crvena zvezda

(FOTO: MN Press)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaRadnikObiora OditaMarko AdamovićLazar Arsić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara