""
""

Odlazi Živko Živković: Nova destinacija - Grčka

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.06.16. | 15:35

Golman Partizana pred potpisom za Škodu

Partizan je već doveo trojicu (Petra Đuričkovića, Sašu Marjanovića, Milana Radina), na dobrom putu je da realizuje transfer i četvrtog igrača (Nemanju Miletića), ali kako prelazni rok nije jednosmerna ulica, jasno je da će biti i odlazaka iz Humske 1.

A posle Marka Jovanovića i Valerija Božinova, prvi u redu ispred izlaznih vrata stadiona stoji Živko Živković. Golman koji je pao u treći plan otkako je ekipu preuzeo Ivan Tomić na dobrom putu je da pronađe inostrani angažman. Kako javljaju grčki mediji, njegov novi klub biće Škoda Ksanti.

Izabrane vesti

Prema informacijama sa lica mesta, Živkovića čeka ugovor na dve godine, uz opciju produžetka za još 12 meseci. Načelni dogovor između kluba i igrača je postignut i samo se čeka finalizacija, koja bi trebalo da usledi narednih dana.

Živko Živković je od 2007. pod profesionalnim ugovorom sa Partizanom, u jednom delu karijere crno-beli su ga slali na pozajmice u Metalac iz Gornjeg Milanovca i Teleoptik, da bi šansu da brani u kontinuitetu dobio pod komandom trenera Zorana Milinkovića u proleće 2015. Dolaskom najpre Ljubinka Drulovića izgubio je mesto u prvih 11 (umesto njega branio Filip Kljajić), da bi po angažovanju Ivana Tomića odstranejn iz prvog tima, u kome sad među stativama stoji Bojan Šaranov.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Živko ŽivkovićSuperligaSrbijaŠkoda KsantiFK Partizanletnji prelazni rok 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara