""
""

Ko je novo belgijsko čudo Radža Naingolan za koga se otimaju veliki klubovi Serije A? (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | ned. 23.06.13. | 15:38

Sautempton najkonkretniji u pokušajima da dovede sjajnog igrača, ali je on njegov poslednji izbor

Radža Naingolan – zapamtite ovo nesvakidašnje ime. Ako niste čuli za ovog sjajnog Belgijanca indonežanskog porekla pogledajte ovaj video klip, pa onda nastavite sa čitanjem.

Ovaj neumorni igrač sredine terena Kaljarija je želja svih klubova u Italiji, i nekih iz drugih zemalja Evrope. U red za njegove usluge stali su Roma, Juventus, Inter, Lacio... ali je engleski Sautempton spremio najviše para. A, Radža je svojom izjavom oduševio koliko i svojom beskompromisnom igrom.
"Iskreno, Sautempton je izneo najveću ponudu od svih klubova, ali ja ne igram fudbal zbog para. Moj prioritet je potraga za svetlijom budućnošću za moju karijeru i Sautempton je moj poslednji izbor. Videćemo kasnije, meni nije problem da se preselim u Englesku zbog mog posla", izjavio je Naingolan.

Izabrane vesti

On nije sakrio da su se najveći klubovi interesovali za njegove usluge još prošlog leta.
"Mogao sam da igram za Juventus prošle sezone. Međutim, dobio sam puno ponuda i bilo mi je teško da se odlučim. Teško mi je da kažem koji klub mi je omiljeni. U Italiji, Juventus je najbolji tim, oni su druga klasa sada. Serija A nije dobra kao što je bila pre tri godine, nekoliko timova je u finansijskim problemima, poput Milana, oni su napravili tim od nule, promenili su njihovu politiku i počeli da koriste mlade igrače."

Ipak, postoji šansa da navijači na Sardiniji nastave da uživaju u igrama Belgijanca.
"Ja sam još uvek igrač Kaljarija, to da li ću ostati ili ne zavisi od vizije budućnosti kluba. Ako Kaljari ima dobar plan za moju karijeru, naravno da ću ostati."

To gde bi ovaj dvadesetpetogodišnjak najviše želeo da igra fudbal lako se vidi u njegovim izjavama.
"U Španiji mi se sviđa Barselona, oni igraju lep fudbal. Mesi je moj omiljeni igrač, iako igramo na različitim pozicijama. Mislim da bi svi igrači na svetu bili srećni da igraju sa njim", dodao je Radža.

Naingolan je pre Kaljarija nastupao za Pjaćencu, a prve fudbalske korake je napravio u Žerminal Beršotu. Za reprezentaciju Belgije je odigrao četiri utakmice.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaItalijaKaljariPremijer ligaRadja NaingolanSautemptonSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara