""
""

Đokić zamenio Gurovića u Vršcu

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.11.16. | 19:25

Vrlo brzo nekadašnji osvajač jadranskog prstena rešio pitanje novog trenera

Uprava košarkaškog kluba Vršac brzo je našla zamenu za doskorašnjeg trenera Milana Gurovića sa kojim je nedavno sporazumno raskinuta saradnja. Radi se o Vladimiru Đokiću, koji je do letos sedeo na klupi valjevskog Metalca.

Izabrane vesti

Novi trener Vrščana istakao je da neće praviti promene u stručnom štabu, što znači da će mu pomoćnik biti Goran Topić, a kondicioni trener Nemanja Brujić.

“Ovo je klub koji je nekada igrao važnu ulogu u regionalnoj košarci ima osvojen prsten Jadranske lige, dao je veliki broj kvalitetnih igrača i trenera. Nadam se da ću opravdati očekivanja, uprave i navijača, trudiću se da prenesem sav svoj kvalitet i znanje i učiniću sve da ekipa Vršca igra modernu košarku sa mladim i perspektivnim igračima. Nadam se da ćemo vrlo brzo konkurisati za sam vrh srpske košarke a nadam se i Jadranske lige“, rekao je Đokić za sajt kluba.

On je selektor mlade reprezentacije Srbije (igrači do 20 godian) koja je 2015. u Italiji osvojila titulu evropskog šampiona, savladavši u finalu Španiju. Do maja ove godine vodio je ekipu Metalca, pre toga trenirao Mašinac iz Kraljeva i Slobodu iz Užica.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Vladimir ĐokićMilan GurovićKLSKK VršacJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara