""
""

Đoković ima životne probleme

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.10.16. | 20:51

Tako bar tvrdi Švajcarac Stanislav Vavrinka

Švajcarski teniser Stanislav Vavrinka istakao je da je normalno što je kod Novaka Đokovića došlo do pada u nivou igre, ali da veruje da će se prvi reket sveta uskoro vratiti na pravi kolosek.

„Ljudi moraju da sagledaju Đokovićeve teškoće iz šire perspektive. Novak je samo pobeđivao i pobeđivao pune tri godine. Osim toga, bilo je i drugih problema u njegovom životu koji nisu baš pomogli, ali siguran sam da će preokrenuti situaciju u svoju korist, rekao je Stanislav Vavrinka.

Izabrane vesti

Švajcarac je stigao na korak od kompletiranja slema, pošto ga samo Vimbldon deli od tog uspeha. Već je osvojio Australijan open, Rolan Garos i ove godine Ju-Es open.
„Lakše mi je bilo da uživam u tituli posle Ju-Es opena u odnosu na Australijan open kada sam imao mnogo pitanja u svojoj glavi. Nisam imao uopšte ideju šta se dogodilo tada. Svaka titula je posebna, definitivno nisam očekivao da ću osvojiti tri gren slema u tri godine. Činjenica da sam to uradio u eri Nadala, Đokovića, Mareja i Federera čini te trofeje još posebnijim., rekao je švajcarski teniser“, zaključio je Vavrinka


tagovi

Stanislas VavrinkaNovak ĐokovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara