Okršaj španskih trenera u Indiji

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.11.18. | 12:44

Serhio Loberta na Karlosa Kuadrata

Vreme je za derbi. U sklopu 8. kola Superlige koplja ukrštaju najbolje plasirane ekipe u Indiji Goa i Bengaluru (15.00).

Goa je trenutno lider sa 16 poena, ali i dva meča više od Bengalurua, pa će na stadionu Fatorda - na kom ima maksimalan učinak (3/3) - braniti vodeću poziciju od jedinog neporaženog tima u tekućoj sezoni. 

Izabrane vesti

Ono što je specifično za predstojeći okršaj jeste činjenica da i na jednoj i na drugoj klupi sede Španci, čijoj zemlji pripada i najveći udeo među internacionalnim stručnjacima u drugoj najmnogoljudnijoj državi na planeti. Na klupi Goe sedi Serhio Lobera, nekadašnji pomoćnik Titu Viljanovi u Barseloni, dok dirigentsku palicu u Bengaluruu drži Karlos Kuadrat, koji je do sada bio asistent u Galatasaraju, te nacionalnim selekcijama Saudijske Arabije i El Salvadora i na kraju Bengalurua koji je preuzeo ove godine.

Na zapadnoj obali Indije imaćemo priliku da gledamo i dva (prema mišljenju tamošnjih medija) vrhunska napada. Dok u redovima Goe, najefikasnijeg tima sa tri gola u proseku, sjajno igraju Španci Fernan Korominas i Edu Bedija  sa osam i šest golova, u suparničkom taboru ističu se indijski reprezentativac Sunil Četri sa četiri, odnosno Miku iz Venecuele sa tri pogotka.
"Igramo protiv najboljeg tima u ligi. Ovo je veliki izazov jer smatram da će današnji meč odrediti dalji tok Superlige", rekao je trener Goe Serhio Lobera.

Stratega gostiju posebno raduje informacija da je prvi strelac ekipe Sunil Četri spreman za dvoboj, pošto je propustio nedavnu reprezentativnu pauzu zbog povrede.
"Odradio je poslednja dva treninga i oseća se dobro. Biće mi na raspolaganju", izjavio je Karlos Kuadrat na konferenciji za medije dan uoči meča i dodao da publika može da očekuje interesantnu utakmicu.
"Goa igra veoma dobar fudbal, postiže puno golova, pa bi navijači trebalo da uživaju, jer je i naš mentalitet sličan".

Prošle sezone Goa i Bengaluru podelili su šest bodova, a na oba meča dobijao je domaćin. U Goi je viđen spektakularan dvoboj i sedam golova (4:3) postignutih za nešto više od sat vremena, da bi se Bengaluru u nastavku prvenstva revanširao (2:0).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 15:00 8503 INDS1 Goa - Bengaluru tgg gg 1,45
Ukupna kvota1,45

INDIJA 1 - 8. KOLO

Četvrtak
15.00: (2,50) Goa (3,30) Bengaluru (2,65)

* Kvote su podložni promenama

Foto: Printscreen


tagovi

Indija 1sportsko klađenjeIndijska SuperligaSuperliga Indije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara