""
""

Oladipo lomio obruč i cepao Mrežice u Bruklinu! Kraljev treći vezani tripl-dabl (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.12.17. | 08:30

Vašington nije uspeo da parira Klivlendu

Indijana je zaustavila seriju od dva poraza na gostovanju Bruklinu na kojem je slavila sa 109:79. Blistao je Viktor Oladipo koji je sam prosto pokidao Mrežice zabeleživši učinak od 26 poena, tri asistencije i sedam skokova.

Izabrane vesti

Sjajno je igrao noćas nekedašnji bek Oklahome, a osim dobrog šuta (4/6 za tri poena) istakao se i atraktivnim zakucavanjima. Imao je, istina i dobru podršku u vidu četvorice saigrača koji su bili dvocifreni (Sabonis 17, Tarner 16, Džozef 15 i Kolison 14) pa trijumf Pejesersa nijednog tenutka nije dolazio u pitanje.

Kod Bruklina jedino se istakao Alen Krab koji je zabeležio 17 poena i tri asistencije.  

U drugom meču ovoga jutra Klivlend nije imao problema sa Vašingtonom (106:99) gde je opet jedna od centralnih figura bio Lebron Džejms. Istina, Kevin Lav je sa 25 poena i devet skokova prednjačio u pobedničkom timu Kavalirsa, ali je posebnu pažnju izazvalo pojavljivanje Kralja Lebrona na parketu u rasparenim patikama.

Jedna crna, a druga bela, kako kaže, u borbi protiv rasizma, omogućile su mu da zabeleži treći vezani tripl-dabl sa učinkom od 20 poena, 15 skokova i 12 asistencija. Vašington nije imao rešenja za raspucane košarkaše Klivlenda, a jedino je Bredli Bil sa 27 poena i po pet skokova i asistencija držao nekakvu ravnotežu.

NBA REZULTATI

Bruklin - Indijana 97:109
/Kreb 17 - Oladipo 26/

Vašington - Klivlend 99:106
/Bil 27 - Lav 25/

TABELA ISTOKA

TABELA ZAPADA

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Bruklin NetsIndijana PejsersKevin LavLebron DžejmsNBA ligaViktor Oladipo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara