"Olardajs i Ferguson 2004. godine"
"Olardajs i Ferguson 2004. godine"

Olerdajsu fali vino i ser Aleks Ferguson: Luj van Gal promenio običaje na Old Trafordu

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.10.14. | 13:58

Holanđanin ne održava tradicionalne razgovore uz piće sa rivalima posle meča, a treneru Vest Hema se to nikako ne sviđa

Olardajs i Ferguson 2004. godineOtkako je Luj van Gal došao na mesto trenera Mančester junajteda uglavnom se priča o promena, i to ne samo u igračkom kadru već i u trening centrima, načinu vežbanja i slično.

A Holanđaninu izgleda ne prija ni tradicija sa engleskih terena po kojoj treneri dva tima posle meča imaju privatan razgovor, obično uz piće, što je praksa i trenera Vest Hema Sema Olerdajsa.
„Uvek posle meča na našem terenu pozovem gostujuće trenere u moju kancelariju na piće i ćaskanje. To je cenjena tradicija što se mene i većine drugih menadžera tiče, šansa da se ima privatni razgovor i da se opusti“, objasnio je Olardajs.

Izabrane vesti

Po ovome je bio poznat i ser Aleks Ferguson, a Luj van Gal je odlučio da ne ispoštuje ovu tradicju.
„Zato sam bio i iznenađen i da, razočaran što nije bilo takvog poziva posle našeg meča na Old Trafordu prošlog vikedna. Kada je sve bilo gotovo i kada se prašina spustila otišao sam tamo gde je ser Aleks Ferguson uvek čekao sa čašom vina i sve je bilo drugačije. Mislim da se ta soba sada koristi za analize. Rekli su mi da se to više ne dešava više tako da sam rekao ’ok’ i otišao. Luj van Gal ima svako pravo da to uradi, on je menadžer Mančeseter junajteda, ali se meni nije dopalo“, priznao je popularni Veliki Sem.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaLuj van GalOld TrafordPremijer ligaSem Olerdajsser Aleks Ferguson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara