"Brodarac tri boda ispred Zvezde"
"Brodarac tri boda ispred Zvezde"

Omladinska liga: Direktor Brodarca hvatao Čukinog igrača za gušu?

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.04.17. | 15:38

Zvezda na minus tri...

Brodarac tri boda ispred ZvezdeSerija od tri pobede okončana je u susretu sa Čukaričkim. Brodarac je ispustio dva boda ili možda bolje reći osvojio jedan, pošto je do izjednačujućeg gola u remiju od 1:1 stigao tek pošto su gosti sa Banovog brda poveli u 93. minutu meča samo da bi bukvalno u poslednjim sekundama ostali bez celog plena.

Kako je Crvena zvezda deklasirala Rad sa 6:1 razlika između vodećeg Brodarca i drugoplasiranog tima Omladinske lige Srbije sada iznosi svega tri boda, a do kraja borbe za Ligu šampiona za mlade ostalo je još šest kola.

Izabrane vesti

Duel Brodarca i Čuke je, međutim, obeležio i jedan incident. Reprezentativni bek Čukaričkog Sava Radić za MOZZART Sport prepričava nemilu situaciju sa poluvremena. Počelo je naizgled nebitnim detaljom...
"Naš golman je sudiji rekao da u jednoj situaciji nije bio ofsajd, a onda je čovek, mislim da je to direktor Brodarca Lita (Dragan Ilić, prim.aut) skočio kraj aut linije i počeo da viče: ’Beži bre, šta ti znaš magare jedno’. Pošto igram desnog beka, bio sam tu blizu i samo sam mu rekao da mi ne vređa saigrače. Dobio sam žuti karton zbog toga", kaže Radić i nastavlja u dahu.
"Na poluvremenu me moj trener zove, prilazim, nisam ništa očekivao, da vidim samo u čemu je problem. A on mi se (Dragan Ilić) onda unosi u lice, hvata me za gušu, za vilicu, i kaže: ’Šta je bilo čupavi?’. Možda je hteo da reagujem i dobijem drugi žuti, odnosno crveni karton. Ostao sam hladnokrvan i tu se završilo. Početkom drugog poluvremena mi je pružio ruku dok sam izlazio na teren... Može otac da mi bude i stvarno nije bilo potrebe za ovako nečim. A moram i da kažem da su igrači Brodarca bili skroz kokretni sve vreme", završava Radić.

Pokušali smo da dobijemo komentar i od druge strane, ali Ilić nije bio raspoložen za priču.

(FOTO: MN Press)


tagovi

BrodaracČukaričkiDragan IlićOmladinska liga SrbijeSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara