""
""

O'Nil: Kobi će pokazati svetu da može da “kida“ do 40. godine! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.07.13. | 17:38

Povratak Crne mambe na teren očekuje se tek u decembru

Kobi Brajant je mesecima udaljen od mogućeg povratka na parket, ali će zato igrati na najvišem nivou do 40. godine. Bar tako tvrdi Šakil O'Nil, koji je sa Mambom u dresu Los Anđeles Lejkersa osvojio tri šampionska prstena.
“Kobi je pravi takmičar. On voli kada ljudi sumnjaju u njega. Ipak, sa 35 godina, mnogi misle da je njegova karijera zabvršena. Međutim, ja smatram da će se on vratiti na teren jači nego ikad i da će pokazati svetu da može da 'kida' i igra u najjačem ritmu do 40. godine. Svima je rekao da će se vratiti u decembru, ali ja poznajem njega, znam da bi on bio spreman za početak sezone, kada bi mu doktori to dozvolili. Eto, siguran sam da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se što pre vrati na teren“, rekao je gorostasni 41-godišnjak.

Ako neko zna kako je to kada karijeru moraš da završiš ranije nego što si planirao, onda je to svakako O'Nil, koji je u 39. godini, baš kao njegov veliki prijatelj, doživeo tešku povredu Ahilove tetive. Šek je ozledu zaradio u svojoj 19. sezoni, dok je nastupao za Boston Seltikse.
“Bila je to povreda zbog koje sam morao da se zaustavim. Hteo sam da odigram još jednu sezonu, međutim, onda sam rekao sebi:'Ma, batali, mator si čovek'. Ja sam prosto bio naviknut na to da igram dominantno i na najvišem terenu. Dok sam bio u Bostonu, imao sam ulogu rezerviste, što mi se iskreno nije dopadalo. Zato nisam želeo da nekom stajem na put, da blokiram razvoj nekog mladog igrača, tako sam i odlučio da se povučem“, podvukao je O'Nil.

Izabrane vesti

Lejkerse je posle samo jedne sezone napustio Dvajt Hauard, koji je viđen kao prava, idealna zamena za O'Nila i kao čovek koji bi uz Brajanta doneo šampionski prsten nazad u Grad anđela...

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Kobi BrajantLos Anđeles LejkersNBA ligaŠakil O'Nil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara