"Onjilo"
"Onjilo"

Onjilo: Uživao sam na terenu i u ambijentu

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.08.13. | 16:47

"Kako vreme odmiče, uigravaćemo se i bolje razumeti jedni druge”, rekao je Nigerijac

OnjiloKarijera Ifeanija Onjila krenula je vrtoglavom brzinom. U roku od nedelju dana u dresu Javora zadao je dosta muka i pobedio Crvenu zvezdu, a onda se preselio na “Marakanu” i odmah debitovao za crveno-bele u trijumfu nad Jagodinom (2:1). Za potpuno zadovoljstvo nedostajao je samo gol u mreži Ćurana, ali Nigerijac veruje da će veoma brzo i to doći.
“Drago mi je što se moj debi u Crvenoj zvezdi završio pobedom. Dobro smo odigrali prvo poluvreme, postigli dva gola, što nam je omogućilo da mirnije uđemo u nastavak susreta. Zadovoljan sam svojom igrom i saradnjom sa ostalim igračima, s obzirom da sam odradio samo nekoliko treninga sa ekipom. Kako vreme odmiče, uigravaćemo se i bolje razumeti jedni druge na terenu”, rekao je Onjilo za zvaničan klupski sajt.

Nigerijac je imao priliku da se upiše u listu strelaca, ali zlatni omladinac golman Predrag Rajković sačuvao je mrežu sjajnom intervencijom.
“Važno je da ulazim u prilike, golovi će doći. Najbitnije je da pobeđujemo, mnogo više nego ko će postići golove. Moram takođe da istaknem da sam uživao na terenu i ambijentu koji su napravili navijači. Zahvalio bih se publici na aplauzima koje sam dobio kada sam napuštao teren. To mi daje dodatnu snagu i energiju da nastavim da dajem svoj maksimum na treninzima i utakmicama”, zaključio je Onjilo.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezdaIfeani OnjiloSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara