Oprez! Reč ima Japanac iz Nigerije...

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.03.18. | 16:25

Ado Onaivu je prvi strelac Džej 2 lige, što je dovoljan razlog za sumnju u keca

Ako želite da vam kaplje lova dok spavate, japanska druga liga je pravi izbor. Daleko od atraktivne, ali solidna za sastavljanje tiketa. 

Jamagata je blagi favorit protiv Jamagučija, ali ne bismo tako sigurno gađali keca, pošto je domaćin startovao lošije u odnosu na goste. Nakon šest kola Jamagata ima isto toliko bodova, a Jamaguči pet više, posebno zahvaljujući ofanzivcu Adu Onaivuu, koji je dosad postigao pet golova i trenutno se šepuri na prvom mestu liste strelaca. Reč je o sinu Nigerijca i Japanke rođenom 1995. godine. I njegova forma je jedan od razloga zašto ne bismo tek tako gađali keca.

Izabrane vesti

S obzirom na to da i jedni i drugi u poslednje vreme uglavnom igraju na gol više, utisak je da dupla šansa X2&2+ ne bi smela da omane. Ako biste baš izbegli konačan ishod, 3+ je idealno rešenje.

Kjoto tradicionalno izlazi na kraj sa Kamatamereom, slavio je na četiri poslednja dvoboja, ali loš početak sezone domaćina ukazuje na to da bi trebalo izbeći ovaj par. Istina, sutrašnji meč može da posluži Kjotu za izlazak iz krize pa ljubitelji rizika svakako mogu da zategnu keca. Ako nas pitate - izbegnite ga. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 06:00 4821 JAP 2 Yamagata - Yamaguchi kmb X2&2+ 2,10
Ukupna kvota2,10

JAPAN 2 - SEDMO KOLO:

Subota

Nedelja

Foto: Shutterstock


tagovi

Druga liga Japana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara