""
""

OPROSTIĆU TI SVE…Manćini neće da kazni Balotelija zbog sukoba na treningu?!

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.01.13. | 13:10

Menadžer Mančester Sitija kaže da se nije desilo ništa strašno, da će Baloteliju dati još 100 šansi ako je to potrebno i da kontroverzni napadač sigurno ostaje u klubu

 

Izabrane vesti

Kada je gotovo ceo svet pomislio da je Mario Baloteli prokockao i poslednju šansu u Mančester Sitiju posle incidenta sa trenerom Robertom Manćinijem, italijanski stručnjak je još jednom šokirao fudbalsku planetu, odlukom da kontroverznom napadaču oprosti i ovaj greh. Poručio je da Baloteli neće biti kažnjen i da ono što se doodilo na jučerašnjem treningu nije ništa strašno. Zaista je gotovo mazohistička ta ljubav Manćinija prema Baloteliju i želja da od njega napravi igrača i čoveka…
“Daću mu još sto šansi, ako je to potrebno! Zato što mislim da može da se promeni. Uvek sam tu da mu pomognem”, šokirao je Manćini ostrvske medije koji su očekivali da će poručiti Baloteliju da spakuje kofere.

Italijanski trener je objasnio da incident na treningu nije bio toliko strašan, kako su ga mediji predstavili…
“Izgubio samo živce na par sekundi i došlo je do incidenta. Mario je udario saigrača tokom treninga i rekao sam mu da napusti teren. On je odgovorio da neće i ja sam ga uhvatio za majicu i odgurnuo. To je ono što se zaista desilo. Nije bilo nikakve tuče, slike i priče u medijima su iskontruisane”, istakao je Manćini.

Strateg Sitija kaže da Baloteli neće napusiti klub i da nema nameru da ga proda.
“Ovo ništa ne menja. Mario ostaje u klubu. Ne verujem da će igrati protiv Votforda u kupu, ali samo zato što ima virus i trenirao je manje od ostatka ekipe tokom prethodne nedelje. Pričao sam sa njim juče posle treninga, kao što uvek pričam sa njim. Moje mišljenje o njemu se nije promenilo”, poručio je menadžer Građana.

Ludi Super Mario se opet izvukao. Da je bilo koji drugi trener u pitanju verovatno bi sada trenirao sa rezervnim timom i čekao transfer. Ovako, njegov drugi otac Manćini je prešao preko svega i oprostio mu.

Zanimljivo je kako legendarni Đanfranko Zola, nekadašnji Manćinijev saigrač u reprezentaciji gleda na sve ovo.
“Njih dvojica su slični. Imaju slične tempermante. Moćda Roberto nije bio baš toliko lud, ali je bio jako temperamentan kao igrač. Ove lude stvari koje Baloteli radi, za Manćinija su sasvim normalne. Za njega je izazoz da radi sa karakterom kao što je Balotelijev”, smatra Zola koji će za vikend sa klupe predvoditi Votford u duelu protiv Mančester Sitija u FA Kupu.

 


tagovi

Đanfranko ZolaEngleskaEvropaMančester SitiMario BaloteliPremijer ligaRoberto Manćini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara