""
""

Ordabasi projektilom zapretio Čuki: Biće pakleno na Banovom brdu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.06.16. | 19:49

Iako je rival Brđana pokazao da u svojim redovima ima nekoliko izuzetno kvalitetnih pojedinaca, učesnih kvalifikacija za Ligu Evrope nije pružio neku preterano kvalitetnu partiju, koja bi trebalo posebno da zaplaši ekipu Milana Lešnjaka

Kazahstanski Ordabasi napravio je dobru uvertiru pred polazak za srpsku prestonicu i prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na Banovom brdu. Ekipa Bahitjara Bajseitova na gostovanju u 18. kolu kazahstanskog prvenstva savladala je domaći Akžajik i tako se dodatno učvrstila na petom mestu, koje garantuje plasman u plej-of za šampionsku titulu - 0:1 (0:1).

Izabrane vesti

Vrlo zanimljivu i otvorenu utakmicu odlučio je jedan trenutak inspiracije Gafuržana Sujumbajeva, koji je u 42. minutu žestoko opalio po lopti i iz poprilične udaljenosti savladao nemoćnog Nurbolata Kalmenova.

Ipak, iako je Ordabasi pokazao da u svojim redovima ima nekoliko izuzetno kvalitetnih pojedinaca, učesnih kvalifikacija za Ligu Evrope nije pružio neku preterano kvalitetnu partiju, koja bi trebalo posebno da zaplaši ekipu Milana Lešnjaka pred okršaj u četvrtak (20.30). Ekipa za koju su od početka utakmice igrali srpski internacionalci Aleksandar Simčević, Branislav Trajković i Filip Kasalica (reprezentacivac Crne Gore), u dobrom delu utakmice imala je mnogo problema da sačuva svoju mrežu protiv pretposlednje ekipe na tabeli, ali je na kraju u tome i uspela, iako su igrači Akžajika propustili nekoliko odličnih šansi.

Naravno, evidentna je činjenica da su oba tima u ozbiljnom takmičarskom ritmu, što će uostalom biti i najveći problem Brđana u ovom dvomeču.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

SrbijaOrdabasiLiga EvropeFilip KasalicaČukaričkiBranislav Trajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara