"Simeunović (u sredini) pozdravlja se sa Nikolom Jankovićem"
"Simeunović (u sredini) pozdravlja se sa Nikolom Jankovićem"

Đorđe Simeunović: Zvezda je favorit u finalu, mi ćemo uživati u svakoj utakmici!

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.03.16. | 11:50

"Privilegija je igrati sa našim momcima. U finale ulazimo rasterećeni, mi smo u drugom planu", ističe krilni košarkaš Mege

Simeunović (u sredini) pozdravlja se sa Nikolom Jankovićem

Košarkaši Mega Leksa spremaju se za nastavak takmičarske sezone, pre svega za finalne utakmice plej-ofa ABA lige, ali i za takmičenje u Superligi. Đorđe Simeunović za Mozzart Sport još jednom se osvrće na dvomeč protiv Budućnosti i pobede koje su tim Dejana Milojevića odvele u finale.
"Mislim da smo jedino mi verovali u uspeh, u pobede nad Podgoričanima koji su tokom lige samo tri puta kapitulirali. Dokazali smo da su čuda moguća i da smo pravo osveženje za Jadran i srpsku košarku", ističe za naš portal Simeunović.

Izabrane vesti

Krilo Mege podvlači da je srećan što je deo ove ekipe, a za duel sa Zvezdom kaže.
"Privilegija je igrati sa našim momcima. U finale ulazimo rasterećeni, mi smo u drugom planu, a Zvezda ima prednost domaćeg terena. Ipak, verujem u naš tim, nema dileme da ćemo dati sve od sebe, da će biti jako interesantno i da ćemo uživati u svim utakmicama".

Mega gaji velike ambicije i za Superligu?
"U grupi smo sa Partizanom, Borcem i Konstantinom. Cilj je da izborimo prvu poziciju i izbegnemo Zvezdu u polufinalu. Opet težak zadatak, Partizan se pojačao, igra odlično, liga će biti  interesantna, a mi stremimo finalu", zaključio je Simeunović.

Finale ABA lige kreće verovatno krajem aprila, igra se na tri dobijene utakmice i prednost domaćeg parketa ima  Zvezda. Superliga počinje u prvom kvartalu maja.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Plej-of Jadranske ligeMega LeksJadranska ligaĐorđe Simeunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara