""
""

Osećaj je čudan, ali moralo je i to jednog dana da se desi: Posle 21 godine kopačke su zamenjene cipelama

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.06.16. | 09:05

„Imao sam sreću da sam tu gde jesam, u jako dobrom i organizovanom klubu, gde ću moću da ostanem u fudbalu i pokušam da zajedno sa klubom pravim nove uspehe, na novoj funkciji i novom poslu“, rekao je Nenad Mirosavljević, novi funkcioner Čukaričkog

Kraj fudbalske karijere je jednog dana prosto morao da dođe. Možda je u početku teško priviknuti se na novu ulogu i nove navike, ali i sve to ubrzo dođe na svoje. Tako će biti i u slučaju Nenada Mirosavljevića, koji je na završetku prošle sezone okončao dugu i više nego uspešnu karijeru, u kojoj je promenio tačno 10 klubova i svuda postigao veliki broj golova.

Izabrane vesti

U Čukaričkom su dobro umeli da prepoznaju ono što je iskusni as pružao za klub, pa mu je odmah, kao što je ranije najavljeno, poverena potpredsednička funkcija.
„Neobičan, moram da priznam - čudan osećaj. Bavio sam se fudbalom 21 godinu. Ostalo je u krvi da se pojavljujem na pripremama u kopačkama, a sad ovako u cipelama i farmerkama. Svestan sam da je jednog dana mora i da dođe do kraj fudbalske karijere. Imao sam sreću da sam tu gde jesam, u jako dobrom i organizovanom klubu, gde ću moću da ostanem u fudbalu i pokušam da zajedno sa klubom pravim nove uspehe, na novoj funkciji i novom poslu“, rekao je Nenad Mirosavljević.

Čuka krenula tempiranje forme za Evropu: Pavlović odlazi u naredna tri dana, za Stojkovića se traži prava solucija

Jedan napadač je okončao karijeru, drugi (Andrija Pavlović) napušta klub. Jasno na kojoj poziciji su prevashodno neophodna pojačanja. O tome je uostalom pričao i sportski direktor Vladimir Matijašević.
„Tako je. Ja sam završio karijeru, Andrija je eksplodirao ove sezone i zaslužio je da nastavi karijeru u nekoj mnogo boljoj ligi, mnogo boljem klubu i nadam se da će to da ostvari. Sigurno će nam biti potrebna čak i dva napadača za narednu sezonu i nove pohode u evropskim takmičenjima i na domaćoj sceni. U hodu ćemo raditi i siguran sam pronaći prave zamene“.

Upravo pronalaženje igrača biće jedan od Mirosavljevićevih zadataka na novoj funkciji.
„Da, ja sam praktično pomoćnik sportskog direktora i zajedno sa njim ću raditi. Znamo se dugo i mislim da ćumo jako dobro sarađivati“, zaključio je iskusni as, a sada novi funcioner kluba sa Banovog brda.

Mirosavljević je profesionalnu karijeru zaopočeo u Proleteru iz Zrenjanina, a kasnije je nosio dresove Sartida, Kadiza, Partizana, Vesindarija, Smedereva (ranije Sartid), Apoela, Omonije i Napretka iz Kruševca, nakon čega je stigao na Banovo brdo.

Čukarički je u ponedeljak počeo pripreme za novu sezonu, a već 10. juna kreće na pripreme u Austriju.

(FOTO: FK Čukarički, Star Sport, Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaNenad MirosavljevićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara