Oskar i Hulk ili Bakambu?

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.06.18. | 09:42

Ipak, možda su golovi najbezbolnije rešenje

Dotakli smo se Tajlanda i Južne Koreje, a potencijalno zanimljiv okršaj mogli bismo da vidimo i u Kini, gde Peking Guan i Šangaj SIPG odmeravaju snage u prvom susretu četvrtfinala FA kupa (13.35).

Trener Pekinga je Rodžer Šmit, tu su i poznata imena poput Renata Augusta (trenutno sa reprezentacijom), Džonatana Vijere, Sedrika Bakambua (postigao sedam golova na šest prethodnih mečeva) i Džonatana Sorijana. Nije to nimalo loše, ali ako uzmemo u obzir da boje Šangaj SIPG-a brane Oskar i Hulk, priznaćete, mnogo su to ozbiljnije glave, iako ih je samo dvojica. Tu je i njihov manje poznati zemljak Elkeson. Na klupi je Portugalac Vitor Pereira, nekadašnji šef stručnog štaba Porta, Al Ahlija iz Saudijske Arabije, Olimpijakosa, Fenerbahčea i Minhena 1860. Zbog svega toga možda ne čudi što je Šangaj favorit, ali budite oprezni...

Izabrane vesti

Zašto?

Peking Guan je odličan kod kuće, bez poraza je na šest prethodnih mečeva na svom bunjištu, sveukupno nije izgubio još od sredine marta, a jedini neuspeh od Šangaja u svom domu doživeo je u septembru prošle godine. Šangaj se pak ne snalazi najbolje na strani u poslednje vreme, ali nakon tri meča bez pobede počeo je da diže formu sa dva trijumfa na svom stadionu, jednim u Azijskoj ligi šampiona, drugim u prvenstvu. Šangaj je trenutno prvi na tabeli Superlige, no ne treba smetnuti s uma da je njegovu krizu iskoristio Šandung Luneng pa oba tima sada imaju 23 boda, dok je Peking treći sa 22. Dakle, razlika u kvalitetu i formi trenutno je minimalna.

Zato su naš predlog - golovi. Jer, kada je reč o međusobnim susretima, ove ekipe uglavnom igraju na gol više, o čemu svedoči podatak da je tip 3+ zaokružen na četiri od pet prethodnih dvoboja ovih timova. Zanimljivo, na protekla dva slavili su gosti.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 13:35 4741 KINK Guoan Beijing - Shanghai Dongya ug 3+ 1,40
Ukupna kvota1,40

Foto: Action Images


tagovi

KinaKina 1HulkOskarSedrik BakambuRenato Augusto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara