""
""

Ostin ne igra protiv Partizana i velika novčana kazna! Drakonski po delegatu, koji je ozbiljno zakazao

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.05.17. | 12:15

Leon Deleon presavio tabak

Ozbiljna prašina podigla se u košarkaškoj Srbiji posle tuče koja je izbila u Subotici, kada je Ajzea Ostin pesnicom udario Predraga Prlju i tako izazvao opšti metež u Dudovoj šumi. Snimak fizičkog obračuna ubrzo je isplivao na površinu, a sve do poslednjeg momenta čelni ljudi Košarkaške lige Srbije detaljno su studirali slučaj i na kraju doneli konačnu odluku - Ajzea Ostin neće igrati protiv Partizana!

Izabrane vesti

Snimak tuče u Subotici: Ostin pesnicom na igrače Spartaka (VIDEO)

To je odluka koju je doneo direktor takmičenja Leon Deleon, koji je na jedan meč suspenzije dodao i novčanu kaznu od 80.000 dinara. FMP će utakmicu sa Partizanom odigrati u sredu od 21 čas u Železniku. S obzirom da FMP pokušava da zadrži treću poziciju ispred Mega Leksa, Ostinov izostanak predstavlja ozbiljan udarac za Pantere. 

Slučaj „Tuča u Subotici“ nije završena Ostinovom kaznom. Naime, po džepu je udaren i Predrag Prlja, pošto je prvo nesmotreno udario centra FMP, a zatim i ušao u fizički obračun, zbog čega su obojica kasnije udaljeni sa terena. 

Poboljšana MOZZART Sport iOS aplikacija

Na kraju, najgore je prošao delegat utakmice Nenad Milojković. On se, naime, kažnjava sa četiri utakmice bez delegiranja!
„Nije realno opisao situaciju u poslednjem minutu utakmice KK Spartak - KK FMP, kada su isključena trojica igrača, zatim što nije uzeo izjave od isključenih igrača na utakmici i što nije tražio od sudija da opišu sporni momenat, shodno čl. 61Ž Propozicija takmičenja“, stoji u zvaničnom saopštenju.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanLeon DeleonJadranska ligaFMP Železnik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara