Ostojić: Ne pamtim da je Partizan bio u težoj situaciji...

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.04.19. | 21:49

Pavlović: Crvena zvezda je dobila zasluženo, možda uz neke sudijske odluke...

Iskusnom štoperu Partizana Bojanu Ostojiću posebno je teško pao poraz u 160. večitom derbiju. Otkrio je i zbog čega - to mu je prvi neuspeh u okršajima sa Crvenom zvezdom.  
"Čestitam Zvezdi na pobedi, postigli su golove iz penala i kontre. Mi smo u drugom poluvremenu držali loptu, ali desile su nam se situacije koje nisu smele. Takoreći, uhvatili su nas na spavanju. Nije bilo puno šansi na utakmici, ušli smo dobro u drugo poluvreme, imali loptu u nogama. Ali eto, uhvatili su nas na kontre... Moramo sad da se dižemo kako znamo i umemo. Jako je teška situacija, pali smo na peto mesto i to ovaj poraz čini još težim. Ne pamtim kada je Partizan bio u težoj situaciji. Moramo da se pogledamo u ogledalo i da se što pre vratimo na pobednički put. Meni je poraz dodatno teško zbog toga što mi je ovo prvi poraz u derbiju". 

Ostojićev partner na štoperskoj poziciji danas je bio mladi Strahinja Pavlović... 
"Crvena zvezda je dobila zasluženo, možda uz neke sudijske odluke... Možda nije na meni da to komentarišem... Situaciju kod penala nisam ni dobro video, jer sam bio okrenut leđima, ali siguiran sam da drugi žuti karton nisam zaslužio. Situacija nije sjajna. Daćemo sve od sebe da se izborimo za izlazak u Evropu"

Izabrane vesti

Foto: MN Press


tagovi

Bojan OstojićStrahinja Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara