""
""

Ostojić polomio nogu! Ni dva gola Fofane nisu pomogli Partizanu na Katpoint Areni

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.09.14. | 22:17

Crno-beli poraženi 3:4 od Donjeg Srema u prijateljskom meču, ali je mnogo lošija vest povreda mladog štopera. Povredio se i Lukač…

Fudbaleri Partizana su iskoristili reprezentativnu pauzu da odigraju prijateljski meč protiv Donjeg Srema na Katpoint Areni, ali s obzirom na epilog, možda je bolje da ga nisu ni igrali. Bez 12 prvotimaca koji su na reprezentativnim obavezama, trener Nikolić se odlučio da šansu pruži nekim igračima koji do sada nisu imali veću minutažu. Prijateljski meč, koji je više ličio na prvenstveni, završen je pobedom Donjeg Srema od 4:3.

Izabrane vesti

Međutim, mnogo više od rezultata, trenera Nikolića može da brine povreda štopera Miloša Ostojića.  On je polomio potkolenicu (tibiju) i to bez ikakvog kontakta na terenu i očekuje ga duža pauza. Dodatni problem je i što je golman Milan Lukač već u trećem minutu napustio teren zbog povrede zadnje lože. Njegova zamena Živković je potom primio dva gola u roku od četiri minuta, kojima su prethodile greške Partizanovih fudbalera. Fofana je smanjio na 1:2 posle velikog kiksa golmana Donjeg Srema. Pred kraj poluvremena, crno-beli su izjednačili, pošto je novajlija Ćirković bio najviši u skoku i zakucao loptu u mrežu posle kornera Lazovića.

Imao je Partizan i nekoliko dobrih prilika za totalni preokret, ali su one ostale neiskorišćene. Taman kada je izgledalo da će se na poluvreme otići sa nerešenim rezultatom, Đuro Zec je matirao Živkovića udarcem sa 40 metara, pošto je lopta odskočila od busena i preskočila Partizanovog golmana!?

U 64. minutu, opet je Fofana bio precizan i doneo izjednačenje crno-belima. Kojić je propustio sjajnu priliku, a kazna je stigla već u 85. minutu kada je Marčeta postigao gol za pobedu.

Donji Srem – Partizan 4:3 (3:2)
/Spalević 14, Stanisavljević 18, Zec 45, Marčeta 85 - Fofana 30, 64, Ćirković 37/

DONJI SREM: Milinović, Lakićević, Crnomarković, Lakić Pešić, Prljević, Bukorac, Grujičić, Beljić, Zec, Spalević, Stanisavljević.
Igrali su još: Belić, Šarac, Košutić, Janković, Marčet, Tufegđić, Mazalica, Stanković, Ivanov, Peličić, Obuobi Abdul Rašid

PARTIZAN: Lukač (od 3. Živković, od 46. Kljajić 46), Vulićević, Ćirković, Stanković, Islamović (od 80. Crnoglavac), I. Petrović, Marković, Marinković (od 69. Luka), Ninković (od 56. Grbić), Fofana, Lazović (od 46. Škuletić).

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

donji sremĐuro ZecIsmail Beko FofanaMilan LukačMiloš OstojićFK PartizanSrbijaSuperligaŽivko Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara