""
""

Otac najnovijeg pojačanja Barselone: Moj sin je kombinacija Pogbe i Inijeste, svet uskoro dobija novog najboljeg igrača!

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.07.15. | 12:24

Žerson definitivno u Kataloniji za 3.600.000 evra

Mladi fudbaler Fluminensea Žerson karijeru će nastaviti u Barseloni, saopštio je danas njegov otac. On će u Barselonu preći u januaru, kada katalonskom klubu istekne zabrana registrovanja novih igrača, izrečenu od strane FIFA.

Izabrane vesti

Žerson ima 18 godina, igra u veznom redu, a interesovanje za njega pokazali su Juventus, Atletiko Madrid i Mančester Siti. Barselona je tako iskoristila opciju prve kupovine, koja iznosi 3.600.000 evra. 
"Cenimo interesovanje drugih klubova, ali mi smo doneli odluku. On želi da igra za Barselonu, to je oduvek bio njegov san. Barselona je idealan klub za njegov razvoj. Speman je da se bori za mesto u prvom timu, ali nećemo žuriti", rekao je njegov otac za Mundo Deportivo.

Bez previše ustručavanja on je dodao i kakvog će igrača dobiti Barselona - uskoro najboljeg na svetu. 
"Mnogi pričaju da je on novi Pol Pogba. Istina, Žerson ima mnoge karakteristike kao on, ali nije toliko snažan. Mada, odlično se pozicionira i ima tehniku kao Inijesta, koji je njegov idol, tako da ima kombinaciju obojice. Moj sin odlično zna kako igra Barselona. Za dve godine on će postati jedan od najboljih igrača sveta".

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŽersonŠpanijaPrimeraprelazni rok 2015FluminenseEvropaBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara