"Zajedno, kao tim: Zola i Kaziragi"
"Zajedno, kao tim: Zola i Kaziragi"

Otkriveno - ko je bio Interov pik pre Piolija?

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.03.17. | 18:41

Kako li bi sada Nerazuri stajali na tabeli?

Zajedno, kao tim: Zola i Kaziragi

Crni dani su iza Intera. Posle smene Roberta Manćinija, pa nedugo zatim i Franka de Bura, grmljavinu na stadionu Đuzepe Meaca smirio je Stefano Pioli. Gotovo da nema fudbalskog kritičara u Italiji koji nije odao priznanje radu nekadašnjeg trenera Lacija, pošto je u razbijenu vojsku uneo red, podigao ekipu sa dna i doveo na prag izlaska u Evropu naredne sezone. 

Izabrane vesti

Ali, ko zna kako bi stanje bilo da je diregentsku palicu preuzeo - Đanfranka Zola. Čuveni italijanski golgeter jeste dugo bio među kandidatima da nasledi Franka de Bura, ali je Pjerluiđi Kaziragi otkrio da su upravo on i Zola bili na pragu potpisa ugovora s Interom.

Navodno, upravo je ovaj dvojac želeo Inter, da bi Pioli u poslednjem trenutku uskočio i postao novi trener Intera. 
"Istina je, bili smo jako blizu, ali onda su se na kraju odlučili za Piolija. Ja bih bio Zolin asistent. Šteta je što nismo došli u Inter, jer bi to bila velika šansa za obojicu", kaže Kaziragi.

Inače, italijanski napadač i nekadašnji igrač Juventusa Lacija i Čelsija je Zolin pomoćnik duže vreme. Sve je počelo u Kaljariju pre tri godine, nastavilo se u Al Arabiju, dok je Kaziragi sada Zolin asistent u Birmingemu. Njihovo prijateljstvo datira još iz vremena italijanske reprezentacije, a kasnije su delili svlačionicu u Čelsiju.
"Lepo nam je u Birmingemu. Kada ste na Ostrvu uvek je dobro raditi u fudbalu. Jesmo u Čempionšipu, ali klub je odlično organizovan i igramo na stadionu gde prosečno dolazi po 20.000 navijača", jasan je Kaziragi

(FOTO: Action Images)


tagovi

Đanfranko ZolaEvropaInterItalijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara