""
""

OTVARA SE I VENGER: Arsenal za Felainija daje 22 miliona funti

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.06.13. | 19:41

Tobdžije poslale zvaničnu ponudu Evertonu, u nameri da iskoriste otkupnu klauzulu u ugovoru belgijskog veziste

Važi Arsen Venger za menadžera koji kupuje jeftino, a prodaje skupo, između tog proseca proizvodi fenomenlane igrače, ali izgleda da je i njemu dozlogrdila činjenica da u trofejnu salu Arsenala osam godina nije uneo nijedan trofej. U želji da bude konkurentan rivalima u Premijer ligi, Francuz je rešio da učini ono što retko radi, narodski rečeno, otvoriće novčanik, pošto je poslao zvaničnu ponudu Evertonu za Maruana Felainija u iznosu od 22 miliona funti!

Kako javlja goal.com, Venger želi da iskoristi otkupunu klauzulu u ugovoru belgijskog reprezentativca i dovede ga na Emirate, gde je već uspeo da prizemlji Ešlija Vilijamsa (Svonsi) i Žulija Cezara (Kvins park rendžers), a planira da im pridruži Mičua (Svonsi), možda i Vejna Runija (Mančester junajted).

Izabrane vesti

Ako će obradovati navijače Arsenala, jer Felaini važi za jednog od najboljih vezista Premijer lige, onda će sigurno uzbuditi duhove na Gudison parku, gde je novom menadžeru Robertu Martinezu praktično obećano da neće biti rasprodaje tima, ali…
Novi menadžer me je pitao da li igrači iz postojećg kadra moraju da idu. Rekao sam ‘ne, apsolutno ne’, iako jedan ima izlaznu kluzulu, a to svi znaju”, rekao je predsednik Evertona Bili Kenrajt, misleći na Maruana Felainija.

U slučaju potpisa za Arsenal visoki vezista će postaviti klupski rekord po vrednosti transfera, a isti igrač je najskuplje pojačanje u istoriji Karamela, klub iz Liverpula za njega je 2008. Prosledio na račun Standarda iz Liježa 15 miliona funti.

 

(FOTO: Action images)

 

 


tagovi

Arsen VengerArsenalBelgijaEngleskaEvropaMaruane FelainiPremijer ligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara