"Navijači Juventusa"
"Navijači Juventusa"

Otvaranje Serije A nam donosi dva derbija, Alegri protiv Milana već u trećem kolu

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.07.14. | 22:17

Italijansko prvenstvo počinje 30. avgusta, a završava se 31. maja

Navijači JuventusaDanas je objavljen raspored Serije A za sezonu 2014/2015, a Italijani neće gubiti vreme i imati mlak start jer nas već u prvom kolu očekuju dva derbija i to Roma – Fiorentina i Milan – Lacio. Šampionat startuje 30. avgusta, a završava se 31. maja, a samo četiri kola će se igrati sredinom nedelje.

Neće se dugo čekati ni do sledećeg vrućeg meča jer će Masimilijano Alegri sa Juventusom dočekati Milan u trećem kolu. Trenutno najveći derbi Čizme Juve – Roma će se igrati u šestom kolu, petog oktobra, a biće zanimljivo kako će navijači Stare dame dočekati Huana Iturbea, koji je bio na korak od njihovog kluba, a onda pojačao Vučicu.

Izabrane vesti

Šampion Juventus odbranu titule počinje u Veroni protiv Kjeva, a poslednji meč će igrati u istom gradu, samo protiv Verone. Prvi milanski gradski derbi se igra krajem novembra, a derbi Italije Juventus – Inter je zakazan za 6. 1. 2015.

Nema sumnje da nas očekuje zanimljiva Serija A i pored toga što klubovi ne troše toliko para kao klubovi iz Engleske, Španije i Nemačke, jer i fudbal na Čizmi i dalje ima taj šmek, a i veliki broj derbija. 

Šta vi mislite ko osvaja Skudeto sledeće sezone?

(FOTO: Action images)


tagovi

SkudetoSerija ARomaMilanJuventusItalijaInterEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara