Otvorio se i Njukasl: Stiže paragvajski brzanjac za 24.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.01.19. | 19:51

Evo pojačanja za Rafu Beniteza

Drama na Sent Džejms Parku posle neuspelih medicinskih pregleda Džordana Lukakua dostigla je vrhunac tokom poslednja dva dana. Rafa Benitez i njegovi saradnici razleteli su se na sve strane u potrazi za levim bekom i još jednim vezistom, a u međuvremenu sa severa Ostrva odjeknula je prava transfer bomba - Njukasl je dogovorio transfer Migela Almirona za, kako Skaj Sport tvrdi, klupski rekord!

Njukasl će u ekspresnom roku dovesti paragvajskog brzanjca iz MLS kluba Atlanta junajted i to po ceni od 24.000.000 evra! Rafa Benitez je razbio kasu i dao ogromne pare za levokrilnog ofanzivca, koji se takođe podjednako dobro snalazi i kao ofanzivni i centralni vezista, a može čak da bude i lažna "devetka".

Izabrane vesti

Migel Almiron je već na putu za Njukasl i trebalo bi već sutra da bude na Sent Džejms Parku. Atlanta je 24-godišnjeg fudbalera i strelca 13 pogodaka i asistent u još četiri navrata cenila na 33.000.000 evra, ali je ipak popustila i pristala na nešto manju sumu novca.

Dok Njukasl i Atlanta završavaju papirologiju za transfer koji je ipak, reklo bi se, za nijansu jeftiniji od dosadašnjeg rekorda koji drži Majkl Oven (stigao za sumu ekvivalentnu današnjoj cifri od 25.000.000 evra), Benitez se nada da će u završnih 48 sati prelaznog roka naći bar još dva pojačanja.

Sa Monakom uveliko pregovara o dolasku Antonija Bareke na mesto levog beka. Dosadašnje opcije Džordan Lukaku iz Lacija i Stenli N'Soki iz PSŽ su otpale, a ponuda Monaku glasi – pozajmica do kraja sezone.

Ista je priča i sa Benfikom oko potencijalnog dolaska Andreasa Samarisa iz Benfike, koji bi trebalo da deluje nešto defanzivnije u vezi.

Njukasl se razleteo, jer je posle 23 kola dogorelo. Svrake imaju samo dva boda više od Kardifa u sigurnoj zoni i opet preti ispadanje u Čempionšip!

Foto: Reuters


tagovi

Migel AlmironZimski prelazni rok 2019Atlanta junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara