Ovakav zicer se ne propušta

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.07.18. | 12:38

Slajgo mora da trijumfuje

Kuva u vrhu, a bogami i na dnu.

Fudbaleri Dandalka i Kork Sitija trkaju se za titulu, popularni Buntovnici su malo pali (remi i poraz), dok Dandalk drži korak pa je zato i na plus četiri u odnosu na ljutog rivala.

Izabrane vesti

Podjednako zanimljivo je i u borbi za opstanak gde se danas susreću Brej i Slajgo (17.00). Brej je trenutno zakucan za dno tabele i izvesno je da će sledeće sezone igrati u drugoj ligi. Međutim, Slajgo bi morao da iskoristi današnji "zicer" ukoliko želi da ostane izvan opasne zone. "Zicer", jer ni Slajgo ne poseduje bogzna kakav kvalitet. Istina, gost ima dve utakmice manje od prvog konkurenta Limerika, ali bilo kakvo opuštanje moglo bi da im se obije o glavu, tim pre što rezultati u poslednje vreme nikako ne mogu da ohrabre navijače gostiju. Pobeda-poraz-remi, po toj mantri u poslednje vreme igra Slajgo, s tim što mnogo više ima poraza. 

Kada je reč o brojkama, Brej je slavio samo jednom na devet poslednjih mečeva, poražen je na 18 od 23 prethodna meča, a četiri od sedam poslednjih utakmcia igubili su sa dva primljena razlike. Brej je gubio i na poluvremenu i kraju utakmice na pet od sedam minulih mečeva, a na istom broju utakmica nije dao gol. Dakle, ovde je sve jasno. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 17:00 2583 IRS 1 Bray - Sligo ki 2 1,52
Ukupna kvota1,52

IRSKA 1 - 24. KOLO:

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shuttestock


tagovi

Irska 1Irska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara