"Majkl Oven"
"Majkl Oven"

Oven: Njukasl je lagao i mene i navijače

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.03.13. | 17:04

Klub će uvek slagati kako bi sebe stavio u položaj žrtve, a igrača na stub srama. Godinama mi se to podmeće, ali jednog dana sve će biti jasnije“, istakao je omaleni napadač

Majkl Oven

Fudbaler Stouka i nekadašnji reprezentativac Engleske Majkl Oven, koji na kraju sezone odlazi u penziju, oglasio se na svom Tviter profilu porukom za navijače Njukasla koji ga i danas dan vređaju zbog odlaska iz kluba 2009. godine.

Izabrane vesti

Oven je, posle ispadanja Svraka iz previjer lige te godine, napustio klub bez odštete da bi zatim potpisao za Mančester junajted. Mnogi navijači mu zameraju zbog toga jer su verovali da omaleni napadač nije želeo da igra u nižoj ligi. Međutim, Oven tvrdi da nije bilo tako.
“Svi vi navijači Njukasla koji mi šaljete uvredljive poruke zbog odlaska iz kluba posle ispadanja treba da znate da vas je klub lagao. Iako su čelnici tvrdili da sam odbio potpisati novi ugovor moram da vam kažem da ponudu o saradnji nisam ni dobio. Klub će uvek slagati kako bi sebe stavio u položaj žrtve, a igrača na stub srama. Godinama mi se to podmeće, ali jednog dana sve će biti jasnije“, napisao je Oven koji je u tabor Svraka stigao 2005. godine iz Real Madrida.

Od dolaska u Njukasl Oven je odigrao 71 utakmicu i bio strelac 26 puta.

(Foto: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaMajkl OvenNjukaslPremijer ligaStouk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara