"Švajnštajger u novom dresu"
"Švajnštajger u novom dresu"

Ovo baš moćno izgleda: Junajted predstavio novi dres sa detaljem iz 1990. godine (FOTO + VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.08.15. | 11:57

“Prisutan je i grafički dizajn na porubu majice preuzet sa onog koji je nosio čuveni Rajan Gigs u svojoj prvoj sezoni na Old Trafordu”, kažu iz Adidasa

Švajnštajger u novom dresuAdidas je zajedno sa Mačester Junajtedom predstavio novi dres za sezonu 2015/16. Mančester Junajted ima više od 659.000.000 navijača globalno i jedan je od najomiljenijih na svetu. Iz te firme poručuju da je ovo jedan od najinovativnijih dresova ikada napravljenih.
Inspirisan klasičnim dresom Junajteda sa tri crte iz 80-ih godina, adidas je rekonstruisao legendarni dizajn uz savremene detalje, uzimajući poznate stilske linije, koje su navijači voleli, u kombinaciji sa najnovijim tehnološkim performansama. Nova majica sadrži adidas lagane tehnologije koje omogućuju disanje kože. Nov dres za igru na domaćem terenu, koji će debitovati na prvoj utakmici u sezoni na Old Trafordu, sastoji se od klasičnog V okovratnika i tri crte koje se spuštaju niz ramena. Prisutan je i grafički dizajn na porubu majice preuzet sa dresa iz 1990. koga je nosio čuveni Rajan Gigs u svojoj prvoj sezoni”, poručuju iz Adidasa.

Ugovor Mančestera sa Adidasom je potpisan  na 10 sezona, a Đavoli će zarađivati 70.000.000 evra po sezoni. Ukupna vrednost posla je skoro 1.000.000.000 dolara!

Izabrane vesti

Pomenuti V okovratnik

Jang, Mata i Blind

(FOTO: Adidas)


tagovi

Rajan GigsPremijer ligaEvropaEšli JangEngleskadresoviBastijan Švajnštajger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara