Ovo je bomba prelaznog roka: Zvezda dovodi brazilskog Profesora iz Zagreba! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.06.18. | 14:42

Informer ekskluzivno otkrio ime Zvezdine nove desetke

Ni Marin, ni Giljerme, nova Zvezdina desetka mogao bi da bude nekadašnji član Dinama iz Zagreba Samir! Pregovori Crvene zvezde i nekadašnjeg reprezentativca Hrvatkse su u završnoj fazi, a ovu ekskluzivu plasirao je dnevnik Informer.

Dok su se mediji bavili sudbinom Marka Marina, čelnici crveno-belih su posao završavali na drugoj strani. Prema saznanjima Informera ofanzivni vezista, poznat po nadimku Profesor, obavio je prvu rundu pregovora sa predstavnicima Crvene zvezde i uspeli da ukradu Brazilca Dinamu koji je imao želju da ga vrati na Maksimir.

Izabrane vesti

Konačan dogovor između Crvene zvezde i Samira trebalo bi da bude postigunt u sredu, a prema informacijama Informera zarađivaće 400.000 evra po godini.

Gledajući karakteristike Samira Kruza može se reći da bi on bio jedan od najboljih stranaca koji bi igrao u Srbiji. Međutim, postoji jedno ali... Sjajni ofanzivni vezista poznat je po boemskom životu, čak bismo rekli i po raskalašnom ponašanju. Veliki je ljubitelj noćnog života i dobrog provoda što ga je koštalo bolje karijere.

I pored toga ostavio je veliki trag u Dinamu za koji je igrao sedam godina. Na 171 meč postigao 46 golova i dobio poziv da igra za reprezentaciju Hrvatske....Predviđala mu se bolja karijera, ali višak kilograma i pomenuti život boema usporili su ga po odlasku u Hetafe.

Zanimljivo je da je Samir i prošle zime ponuđen Crvenoj zvezdi, kada se rastao sa Vuhan Zalom iz Kine, ali su na Marakani procenili da bi njegovo angažovanje predstavljalo rizik. Posebno, jer su čuli da bolje poznaje lokale po Beogradu od rođenih Beograđana.

Foto: Action Images


tagovi

Samir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara