Slavlje fudbalera Čukaričkog posle gola Stojanovića
Slavlje fudbalera Čukaričkog posle gola Stojanovića

Ovoga puta bez penala za Radnički: Autogol spasao Nišlije, Čuka se ispromašivala

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.09.18. | 20:09

Prvenac Zemuna u novoj sezoni

Vratio se Nenad Lalatović na Banovo brdo, ali pobedio nije. I za divno čudo, njegovom Radničkom nije sviran penal u ovom kolu – čak četiri u dosadašnjem toku sezone – pa su Nišlije morale da se zadovolje samo bodom protiv Čukaričkog – 1:1.

Štaviše, Lalatović i njegovi pitomci, nestvarno „moćni“ u dosadašnjem toku Superlige, završili su gostovanje u Beogradu sa samo dva šuta u okvir gola Nemanje Stevanovića. A pogodak vredan izjednačenja dali su tako što je centaršut Aleksandra Todorovskog neoprezno iza leđa pozajmljenog čuvara mreže Partizana prosledio Miladin Stevanović.

Izabrane vesti

Na taj način, Stevanović je „poništio“ odličan centaršut kojim je sredinom prvog dela pogodio u čelo Luku Stojanovića za vođstvo Brđana. Kasnije su Tedić i Birmančević imali zicere, ali su dve odbrane Borivoja Ristića sačuvale bode gostima.
Normalno da nismo zadovoljni bodom, nadigrali smo Radnilčki, ali nismo iskoristi veliki broj prilika“, ocenio je posle meča Simo Krunić.

I njegov kolega Nenad Lalatović bio je objektivan:
Vidi se da je Čukarički uigraniji, dok se kod nas primećuje da ekipa fizilčki nije na nivou na kome bi trebalo da bude. Kako vreme bude odmicalo biće bolje. Da smo pobedili golom Stanislavljeviča, bilo bi nezasluženo, a da je Čukarički slavio bilo bi zasluženo“.

Kukuličić posle pogotka

Prvu pobedu ove sezone, tek iz sedmog pokušaja, zabeležio je Zemun.  Tim Miloša Kruščića prekinuo je seriju užasnih rezultata (četiri vezana poraza) i u duelu timova kojima se predviđa borba za opstanak, oborio na pleća gradskog rivala, Rad – 1:0.

Gol odluke na stadionu u Gornjoj varoši delo je novajlija iz Iskre, Filip Kukuličića, koji je s početka drugog poluvremena matirao golmana Građevinara, Dušana Markovića.

SRBIJA 1 - 7. KOLO

Petak
Mladost Lučani - Mačva 1:2 (1:1)
/Pejović 27pen  Gavrić 19, Obrovac 81/

Subota

Zemun - Rad 1:0 (0:0)
/Kukuličić 46/

Čukarički - Radnički Niš 1:1
/Stojanović 23 – Stevanović 29 ag/

20.00: (2,10) Napredak (3,10) Voždovac (3,50)
20.00: (1,55) Radnik (3,50) Proleter NS (6,75)

Nedelja
17.00: (1,40) Spartak (4,20) Dinamo Vranje (7,75)
19.00: (5,60) Vojvodina (3,90) Crvena zvezda (1,55)
21.00: (1,18) Partizan (6,50) Bačka (13,0)

*** kvote su podložne promenama

TABELA:

FOTO: Star sport


tagovi

Miladin StevanovićLuka Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara