""
""

Ozbiljni udarci za Partizan pred Bilbao: Definitivno ne igraju Oumaru, Balažic i Babović

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.10.15. | 20:57

Izostanak čak šestorice prvotimaca znači da će trener Drulović morati da pribegne značajnim korekcijama u odnosu na prvobitne zamisli

Loše vesti za stručni štab, ali i navijače Partizana. Crno-beli u treći meč grupne faze Lige Evrope ulaze doslovce bez pola tima, odnosno šestorica startera iz Augzburga pre tri nedelje nisu na raspolaganju Ljubinku Druloviću za okršaj sa Atletik Bilbaom.

Izabrane vesti

Od ranije je poznato da Aleksandar Subić neće igrati zbog crvenog kartona, a Darko Brašanac i Marko Jevtović zbog povreda zarađenih u prvom poluvremenu duela sa Javorom.

Kadrovska slika dodatno je pogoršana na poslednjem treningu pred dvoboj sa Baskima, jer se na njemu nisu ni pojavili Abubakar Oumaru i Gregor Balažic, dok je Stefan Babović radio sa ekipom, ali kako još nije u potpunosti sanirao povredu zadnje lože, propustiće i drugi vezani meč.

Balažic i Oumaru su, doduše, radili po odvojenom programu pod instrukcijama kondicionog trenera Miše Filipovića, dok je Babović u dogovoru sa članovima stručnog štaba shvatio da je bolje da ne pogoršava trenutno zdravstveno stanje i bude na raspolaganju ekipi u nastavku sezone.

Izostanak čak šestorice prvotimaca znači da će trener Drulović morati da pribegne značajnim korekcijama u odnosu na prvobitne zamisli, a kad se tome doda i odsustvo kapitena Saše Ilića, početnih 11 Partizana za meč sa Bilbaom moglo bi da izgleda ovako:

Živko Živković – Vulićević, Ostojić, Fabrisio, Leković – Lukić, Petrović – Stevanović, Ninković, Andrija Živković – Božinov.

Sve to, naravno, pod uslovom da se nešto do sutra u 19 sati ne promeni.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Starsport)


tagovi

Stefan BabovićSrbijaŠpanijaFK PartizanLiga EvropeGregor BalažicAtletik BilbaoAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara