Ožegović: Osećala se nervoza, tenzija...

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.07.18. | 09:46

„Drago mi je što smo igrali ofanzivno i napravili veliki broj šansi“, poručuje Partizanov meč viner

Muka, muka, muka i na kraju – pobeda. Partizan je došao do prvenca u ovoj sezoni, ali je ponovo morao dobrano da preznoji nervozne navijače. Imao je tim Miroslava Đukića konstantnu inicijativu protiv Dinama iz Vranja, čak 18 čuteva ka golu rivala, ali je morao da sačeka trenutak inspiracije Ognjena Ožegovića.

U 82. minutu iskusni napadač je skinuo veliki teret sa leđa stručnom štabu i igračima Partizana.
„Osećala se nervoza i tenzija, ali smo nastavili da stvaramo šanse. Bili smo uporni, verovali da možemo i na kraju se isplatilo. Videla se velika želja za pobedom“, poručio je Ognjen Ožegović.

Izabrane vesti

Dinamo je prekopirao taktiku Trakaija i Radnika. Sa kompletnim timom iza lopte dugo je odolevao crno-belima.
„Znali smo da će biti teška utakmica kao i da će Dinamo igrati sa mnogo igrača pozadi, što se i pokazalo tačnim. Stvorili smo mnogo šansi što me raduje i na kraju zaista zasluženo pobedili. Znači mi to što sam postigao gol, ali, pre svega, što smo bili ofanzivni i napravili mnogo šansi. Popraviće se realizacija“.

Crno-belima sada sledi gostovanje u Litvaniji.
„Okrećemo se narednom meči sa željom da izborimo treće kolo kvalifikacija za LE i stoga nam ova pobeda znači pred revanš. Ujedno je posvećujemo navijačima koji su došli u Surdulicu u velikom broju“, dodao je Ožegović.


tagovi

Ognjen Ožegović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara