""
""

Pajović za MOZZART Sport: Odličan je Dauda, ali mi ćemo napasti!

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.05.13. | 14:09

„Izuzetno poštujem komšije, međutim, nadam se da neće odigrati najbolje što znaju. Tačnije, verujem da im to nećemo dozvoliti, već da ćemo upisati tri boda vredna titule“, kaže štoper Partizana

 

Probaju se različite kombinacje, naročito na sredini terena i u napadu, ali zato u odbrani ne bi trebalo da bude dilema. Ako pored učešća Predraga Luke i Nemanje Kojića može da stoji znak pitanja, onda nema sumnje da će jedini siguran Partizanov debitant u večitom derbiju biti – Tomislav Pajović.

Izabrane vesti

Štoper crno-belih je u mlađim kategorijama imao priliku da se sretne sa Crvenom zvezdom, ali tek će u subotu od 19.30 premijerno u seniorski boj sa večitim rivalom.
Nemam tremu, pripremam se jednako za ovaj i sve prethodne mečeve, jedino što ću do subote pokušati da se udaljim od svakojakih priča i koncentrišem samo na teren. Derbi će rešiti prvaka, to je izvesno, a mi baš verujemo u sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu koji bi nas približio peharu. Izuzetno poštujem komšije, međutim, nadam se da neće odigrati najbolje što znaju. Tačnije, verujem da im to nećemo dozvoliti, već da ćemo upisati tri boda vredna titule“, poručio je Pajović u razgovoru za MOZZART Sport.

Sa plus 11 crno-beli su se spustili na samo dva koraka prednosti, mada je tri kola pre kraja trke i to lepa prednost. Dovoljna makar za lagodniju pripremu derbija, jer im „igraju“ dva rezultata.
Ovo je prelomna utakmica sezone i nadam se da ćemo biti najbolji kad je to timu, navijačima i kompletnom klubu najpotrebnije. Utakmice sa Zvezdom su specifične, nikad se ne zna šta može da se desi, pogotovu ne mora da znači ako je neka ekipa favorit da će obavezno i dobiti. Svaka utakmica donosi nešto novo i teško je oceniti šta je naša prednost, ali se slažem sa mišljenjem Vladimira Volkova da naš stručni štab bolje poznaje prilike u obe ekipe i da će kvalitetno spremiti utakmicu“.

Pajovićev direktan konkurent na terenu trebalo bi da bude Abiola Duada, nigerijski napadač koji je postigao četiri gola za Crvenu zvezdu od zimskog dolaska iz Kalmara. Štoper Partizana uverava da se ne plaši izazova i dodaje da će u paru sa Ivanom Ivanovim učiniti sve da mreža Stojkovića ostane netaknuta.
Gledao sam Daudu, odličan je napadač, fantastičnih fizičkih predispozicija, međutim, nije jedini u Zvezdi i ako mislimo da pobedimo moramo da povedemo računa i o ostalim igračima. S druge strane, ako se budemo branili radićemo to zajedno, kao tim, ali nadam se da ćemo mi napasti, bez obzira što nam je i remi dovoljan. Posmatrao sam nekoliko poslednjih utakmica Crvene zevzde i čini mi se da kažem da partija protiv OFK Beograda nije merilo njihove snage. Protiv nas će igrati drugačije, mada i mi se nešto pitamo“, optimista je Tomislav Pajović.

 

Piše: Aleksandar Joksić
(aleksandar.joksic@mozzartbet.com)

 

(FOTO: Star sport)


tagovi

144. večiti derbiEvropafudbalFK PartizanSrbijaSuperligaTomislav Pajović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara