Paket na Čairu: Jedan iz Švedske, drugi iz Milanovca

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.12.18. | 15:35

Iz Radničkog poručuju da im je cilj stvaranje „tehnički modernog i brzog tima“

Prve novajlije stigle su u Radnički. Nišlije su u osvit zimskog prelaznog roka završile dva posla, pošto su overili ugovore sa Petrom Petrovićem (23) i Nikolom Čumićem (20).

Obojica se najbolje snalaze na pioziciji ofanzivnih veznih igrača, a kako je navela služba Radničkog za odnose sa javnoću njihovi potposi uklapaju se u ideju o „stvaranju tehnički modernog i brzog tima, koji bi u prolećnom delu sezone trebalo da napadne jedan od domaćih trofeja, a na leto grupnu fazu Lige Evrope“.

Izabrane vesti

Petrović je dosad igrao za švedske klubove Malme, Varnamo, Angelhoms i Bromapojkarnu. Upisao je i nekoliko utakmica za mlađe kategorije švedske reprezentacije, inače je rodom iz Niša, a ovo mu je povratak u klub iz rodnog grada, jer je pre četkiri godine bio na pozajmici iz Malmea. Navodno ga je želeo i Rozenborg.

S druge strane, Čumić stiže na Čair posle dve i po godine u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, a prethodno je igrao za užičku Slobodu. Projektovan je kao zamena Lazaru Ranđeloviću, koji bi trebalo da se otisne u Olimpijakos, koji ga je letos kupio, a ostavio na pozajmici.

Očekuje se da Radnički dovede još dvojicu ili trojicu novajlija.

FOTO: FK Radnički


tagovi

Radnički NišNikola Čumićpetar petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara