""
""

Palo pomirenje u Sautemptonu: Tadić i ja smo se izljubili, ali zna se ko puca penale (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.09.16. | 11:26

Čarli Ostin i Klod Puel smiruju tenziju

Nema zle krv između Dušana Tadića i Čarlija Ostina. Bar tako tvrdi napadač Sautemptona, uveravajući da su razmirice sa timskim kolegom nastale u uvodu susreta sa praškom Spartom prevaziđene već po okočanju prvog meča Lige Evrope, u kome su Sveci na svom stadionu slavili 3:0.

Put ka pobedi engleskog tima utabao je upravo Ostin, tako što je postigao dva gola u prvih pola sata, od kojih prvi iz jedanaesterca u petom minutu, uz podsećanje da je njemu prethodila svađa ko će ga izvesti. Loptu je zgrabio najpre Tadić, pa to nje došao Ostin, posle čega je korpuletni štoper Virdžil van Dajk presekao u korist nekadašnjeg špica Kvis Park Rendžersa, a Srbina bukvalno izgurao van kaznenog prostora.
Ja sam napadač, te smatram da meni pripada pravo da pucam penale. Osećao sam da imam dovoljno samopouzdanja i da ću dati gol. Bilo je pomalo smešno to što se desilo između Dušana i mene, ali u budućnosti ću ja biti taj koji će izvoditi kaznene udarce“, predočio je Ostin.

Izabrane vesti

Na kraju je sve ispalo dobro po domaćina. I po samog Ostina, kome je na drugom pogotku među prvima čestitao upravo Tadić.
Poljubili smo se kako bismo se pomirili“, našalio se Ostin. „Sve što se desilo išlo je na kraju u timsku korist.  Samo sam želeo da pogodim i da donesem timu prednost u ranoj fazi meča“.

Trener Sautemptona Klod Puel ne želi ovoj temi da pridaje veliki značaj.
Nisam siguran šta su jedan drugom rekli Tadić i Ostin, ali je od svega najvažnije da smo iz te situacije postigli gol. Ostavljam igračima da reše među sobom problem. Bio je ovo prvi penal za nas ove sezone, posle tri koja su dosuđena protiv u dosadašnjem toku Premijer lige. Razmotrićemo ovo pitanje danas, ali što se mene tiče ono nije ni važno“, objavio je francuski stručnjak.

(FOTO: Action images)


tagovi

SautemptonPremijer ligaEvropaEngleskaDušan TadićČarli Ostin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara