Palota vs Barsa: Kakvo crno izvinjenje! Šaljite Mesija, pa smo kvit

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.07.18. | 16:17

Predsednik Rome i propalom transferu Malkoma

Bio je viđen u Romi, prihvatio je uslove saradnje, ali Barselona jednom zove i, umesto na Olimpiku, završio je Brazilac Malkom na stadionu Nou Kamp.

Presudila je „jača“ ponuda Katalonaca, Bordo je prihvatio 41.000.000 evra, a igrač dobio petogodišnji ugovor vredan 3.500.000 evra po sezoni, što je izbacilo iz takta čelnike rimskog kluba.
Barselona se ponela nemoralno. Na dan kad je Malkom trebalo da potpiše za nas, direktor Monći je bio na vezi sa menadžerom, dogovor je bio postignut. Imamo i dokaze, možemo da zovemo ljude iz Boroda da posvedoče. Juče su me zvali iz Barselone da se izvinu, ali to ne prihvatam. Jedini način da njihovo izvinjenje bude primljeno jeste da nam pošalju Lionela Mesija“, sarkastično će Džejms Palota, predsednik Rome.

Izabrane vesti

Na primedbu „što se buni, kad ništa nije potpisano?“, uzvratio je:
To su gluposti. Svi znaju kako stvari funkcionišu u ovom poslu. Sklonite u strani legalni aspekt priče, to kako se ponela Barsa nije etički. Nije moralno. Malkom je želeo da dođe kod nas, hteli su ga još Lester i Everton, ali nisu slali zvanučne ponude. Čak smo, u dogovoru sa igračem, postavili otkupnu klauzulu na 120.000.000 evra“.

Umesto zaključka...
Ovim slučajem nisu zatvorena vrata u odnosima s Barselonom. Veći je klub od nas, pa ćemo u budućnosti sarađivati“, napomenuo je Džejms Palota.

FOTO: Action images


tagovi

MalkomLetnji prelazni rok 2018Džejms Palota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara