"Babunski protiv Raće Petrovića"
"Babunski protiv Raće Petrovića"

Pančev: Babunski je školovan igrač, uklopiće se u Zvezdinu pas igru

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.01.16. | 09:12

Proslavljeni golgeter crveno-belih u intervjuu za Sportski žurnal pun reči hvale za mladog vezistu

Babunski protiv Raće PetrovićaNiska makedonskih fudbalera na stadionu "Rajko Mitić" nastaviće se dolaskom Davida Babunskog, a prema rečima Darka Pančeva, voljenog golgetera Crvene zvezde iz one šampionske generacije 1991. godine, navijači beogradskog kluba imaju zbog čemu da se nadaju. U intervjuu za Sportski žurnal Pančev kaže da očekuje da će se 21-godišnji vezista savršeno uklopiti  u pas filozofiju crveno-belih.
"David je talentovan i školovan igrač, može još mnogo da napreduje i to je dobro za Crvenu zvezdu", uverava Pančev u intervjuu za Žurnal i nastavlja.
"Zvezda je uvek praktikovala pas igru, David može lako da se uklopi jer je odlično tehnički potkovan. Na njemu je da se dokaže, izbori za mesto u ekipi i svidi se navijačima".

Maliciozni će primetiti da pojačanje iz drugog tima Barselone, odnosno iz treće lige Španije, i nije baš pojačanje koje bi trebalo da izazove euforiju. Pančev, međutim, smatra da i sama činjenica da je Babunski povremeno trenirao u društvu Mesija, Suareza i družine ne treba olako da se shvati.
"Retko ko od mlađih igrača dođe do šanse u prvom timu Barselone. Teško je izboriti se u takvoj mašineriji", podseća Zvezdina "Kobra".

Izabrane vesti


tagovi

SuperligaSrbijaDavid BabunskiDarko PančevFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara