""
""

Panika u Nici - Plea završio sezonu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.02.17. | 13:47

Baloteli u lošoj formi, pa će teret davanja golova verovatno pasti na leđa 20-godišnjeg Anastasiosa Donisa

Nica je doživela ozbiljan udarac u trci za šampionsku titulu u francuskoj Ligi 1. Alasan Plea, najbolji strelac ekipe, završio je sezone zbog povrede kolena.

Izabrane vesti

Strelac 14 golova već je operisan i sada mu predstoji ozbiljan i dugačak period oporavka, a Nici bespoštedna borba sa Monakom i Pari Sen Žermenom u šampionatu.

Plea se povredio pre desetak dana na utakmici sa Renom i već tada su u stručnom štabu Nice strahovali da bi ishod mogao da bude ovakav.

S obzirom na okolnosti, logično bi bilo da trener Lusijan Favr sada u napadu sve karte baci na Marija Balotelija. Ipak, kako Italijan nije u formi, moglo bi da se desi da šansu dobije Anastasios Donis.

Radi se o 20-godišnjem grčkom napadaču koji je u Nicu došao na pozajmicu iz Juventusa. On je do sada odigrao 10 utakmica za tim sa Azurne obale. Treća napadačka opcija je Aleksi Boseti, momak koji je i napravio prve fudbalske korake u mlađim kategorijama Nice. 

Ekipa Nice trenutno deli drugo mesto na tabeli Lige 1 sa Pari Sen Žermenom, a oba tima imaju 56 bodova, tri manje od vodećeg Monaka.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NicaLiga 1Alasan Plea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara