Paratići gledao Milenkovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.19. | 11:48

Italijanski mediji pišu da je sportski direktor Juventusa bio na meču Fjorentine i Sasuola

Na duelu Fjorentine i Sasuola koji se igrao u ponedeljak bio je prisutan i jedan poseban gost. Kako pišu italijanski mediji, direktor Juventusa, Fabio Paratići, došao je namenski u Firencu da gleda tu utakmicu, a posebno da bi na delu video Nikolu Milenkovića, ali i Federika Kjezu.

Kako piše Tutomerkatoveb, Milenković je bio jedna od glavnih meta Paratićija. I to naravno nije ništa čudno, jer se Juventus, uz Atletiko Madrid, pominjao kao klub koji je pokazao najviše interesovanja za srpskog štopera. Čak se pisalo i da je Fjorentina odbila oko 40.000.000 evra od Jorgandžija.

Izabrane vesti

Juventus je bio u priči prošlog leta, ali su tada u Staroj dami procenili da je možda najbolje da ostave Milenkovića u Fjorentini još godinu dana. Tako da možemo očekivati napad Stare dame predstojećeg leta. Dolazak Paratićija je samo još jedna potvrda.

Tim iz Torina će se verovatno oprostiti na leto od Martina Kaseresa i Andree Barzaljija, pa možda i od Danijele Ruganija ako stigne prava ponuda. Zato Bjankoneri traže defanzivne igrače posebno, a Milenković se crta kao jedan od favorita za to mesto koje ostaje upražnjeno, posebno zato što može da igra i na poziciji desnog beka.

Inače, Milenković je odigrao 90 minuta protiv Sasuola, a Fjorentina je na tom meču poražena s 0:1 pred 25.000 navijača. 

Foto: Reuters


tagovi

Nikola MilenkovićFabio Paratići

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara