""
""

Pardju o Ivanoviću: Nije nam interesantan...

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.11.16. | 12:10

Iskusni strateg demantovao glasine oko dolaska kapitena srpske reprezentacije na Selhurst park

Kako se bliži januar tako igrači kojima narednog leta ističu ugovori postaju najvažnija tema na transfer tržištu. U toj grupi se nalazi i kapiten srpske reprezentacije Branislav Ivanović, oko čijeg imena se vezuju mnogi, kako engleski, tako i klubovi iz drugih evropskih zemlja potput Milana i Olimpika iz Marselja.

Izabrane vesti

Na Ostrvu su se u prvom planu našli Vest Hem i Kristal Palas, ali je Ivanović izjavio da nema nameru da menja sredinu pre isteka ugovora. Kada je u pitanju Kristal Palas, mesto u poslednjoj liniji tima upražnjeno je od septembra kada je tešku saobraćajnu nesreću imao levi bek Papa Suare, dok je Ivanović viđen kao neko ko bi mogao da pojača defanzivu u sastavu Alana Pardjua. Ipak, usledio je demanti iskusnog stratega.
"Sa naše strane uopšte ne postoji interesovanje. Gubitak Souarea je predstavljao udarac za nas i mi nismo pokriveni na levom boku kako bismo želeli, ali ako se ne vrati uskoro to će biti jedino mesto u timu koje bismo analizirali. On je na putu oporavka, ali će se povratak dogoditi tek u januaru. Potebno nam je više akcija po levoj strani, kako bismo uspostavili ravnotežu", rekao je Pardju.

Kristal Palas se posle 10 kola engleskog prvenstva nalazi na 13. mestu što nije rezultat koji zadovoljava ambicije uprave kluba.

(FOTO: Action images)


tagovi

Kristal PalasAlan Pardju

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara